Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

5..11°C
Päeval lubatakse vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Hommikupoolikul püsib kohati udu.
Eesti Päevaleht kirjutab täna , et Kalle Klandorfi sõnul oli Kadri Simson kahe leeri lepitamise nimel valmis fraktsioonijuhi kohast loobuma. "Oleme hinnanud, et kui tüli ei sumbu, võib Keskerakonna fraktsioon ka Tallinnas lõheneda," kirjeldas Klandorf abilinnapeade seisukohta.

Postimees kirjutab, et 69 kultuuriinimest, nende seas isegi helilooja Arvo Pärt, kirjutasid alla avalikule pöördumisele erakoolide eluõiguse kinnitamiseks.

Õhtuleht räägib oma kaaneloos, et vaatamata õnnelikke lõppe pakkuvate massaažisalongide sulgemisele, paistab, et tegelikult ei muutu midagi, sest kohad, mis nimetavad massaaži teraapiaks ja õnnelikku lõppu energeetiliseks kogukehaorgasmiks, tegutsevad edasi.

Kolm uudist, mida teada välisuudistest:

Täna südaööst on suletud Tallinna Paldiski maantee lõik, mis jääb Järvekalda tee ja Õismäe tee vahele. Suletuks jääb see neljaks kuuks.
Associated Press kirjutab, et politsei alustas Kreeka Lesbose saarel sisserändajate paigutamist tagasisaatmiseks Türgisse suunduvatele laevadele vastavalt Euroopa Liidu ja Türgi vahel sõlmitud kokkuleppele.

RIA Novosti vahendab, et informatsioon 21 Aserbaidžaani sõduri hukkumise kohta Mägi-Karabahhis, mida levitab Armeenia pool, on katse esitada soovitavat tegelikkuse pähe.

Iceland Review räägib täna, et Panama õigusfirmast Mossack Fonseca kurikuulsalt lekkinud üle 11 miljoni dokumendi hulgas on ka üksikasjalik informatsioon Islandi peaministri Sigmundur Davíð Gunnlaugssoni ja tema naise Anna Sigurlaug Pálsdóttiri omanduses oleva ettevõtte kohta.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!