Mida teada tänastest ajalehtedest:

-3..+2°C
Täna saame tunda ehk ka veidi kevadehõgu. Päev toob vahelduva pilvisusega sajuta ilma. Puhub loodetuul 4-10 m/s.

Juhime tähelepanu sellele, et kuigi päeval on ilm päikeseline on väljas siiski tõenäolised miinuskraadid. Teed võivad olla libedad!
Eesti Päevaleht kirjutab täna sellest, kuidas tuleb Soome toime pagulastega. Sõna saab Soome siseminister, kes räägib muuhulgas ka sellest, et juhul, kui Balkani maade piirid peaksid minema kinni, hakkavad sõjapõgenikud tulema ida poolt, mis võib tähendada, et nende tee kulgeb läbi Baltimaade.

Õhtulehe kaaneloos räägib mees, kuidas ta tõmbas kaevust välja poisi ja alles hiljem sai teada, et oli päästnud omaenda tütrepoja.

Postimees kirjutab, et USA mõttekoda mängis läbi paarkümmend stsenaariumi ning jõudis järeldusele, et Venemaa armee võiks soovi korral jõuda Tallinna ja Riia alla 60 tunniga ning NATO abivägi ei jõuaks õigel ajal kohale, sest takerduks Kaliningradi ja Valgevene vahel.

Äripäev räägib, et ärikinnisvara on Eestis seni muust maailmast rohkem raha sisse toonud. Tootlikkus hakkab langema juba tänavu ning löögi all on eesotsas vanem kinnisvara.

Mida teada tänastest välisuudistest:

Ed Sheerani fännidel, keda on Eestiski väga palju, tasub juubeldada. Mees sai täna oma esimese Grammy!
BBC News vahendab, et Prantsusmaa ja Türgi on teatanud, et õhurünnakud haiglate vastu Põhja-Süürias kujutavad endast sõjakuritegusid. ÜRO teatel on raketirünnakutes koolide ja haiglate vastu selles piirkonnas hukkunud kuni 50 inimest. Türgi välisministeerium süüdistas rünnakutes Venemaad.

AFP kirjutab, et Süüria president Bashar al-Assad lasi esmaspäeval põhja rahvusvaheliselt toetatud relvarahuplaani, mis peaks jõustuma sel nädalal, öeldes, et seda on keeruline ellu viia. „Nad ütlevad, et tahavad relvarahu nädala jooksul. Kes on võimeline täitma kõiki neid tingimusi ja nõudmisi nädalaga? Mitte keegi,“ ütles Assad Damaskuses.

Interfax kirjutab, et Venemaa endine asepeaminister Alfred Koch vahistati tagaselja salakaubaveo eest.
„Kochile valiti tagaselja tõkendiks vahi alla võtmine. Praegu organiseeritakse süüaluse rahvusvahelist tagaotsimist.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!