Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

Eesti Päevaleht kirjutab täna loo sellest, kuidas eksitavate asjaolude kokkulangemisel pidi Eestisse tööle ja sõpradele külla tulnud Portugali elanik, ajakirjanik ja kodanikuaktivist saadeti bürokraatia tõttu lennujaamast Harku kinnipidamiskeskusesse.

-2..+3°C
Täna püsib pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s.
Postimehes räägib teabeameti juht Mikk Marran, et suur osa Eesti luure viimaste aastate edust on sündinud tänu julgeolekuasutuste tärganud koostööle.

Äripäev kirjutab, et eesti ühe rikkaima ärimehe Hillar Tederi võitluses Ukraina äripartneriga seisavad vastaspoole huvide eest väidetavalt Ukraina presidendi lähikondlased.

Kolm uudist, mida teada välismaa uudistest:

Reuters kirjutab, et USA president Barack Obama saabus pühapäeval ajaloolisele visiidile Kuubale, kus teda tervitas väikesearvuline, kuid rõõmustav rahvahulk.

Eesti peaminister kutsutud teisipäeva õhtuks ühte kuulsamasse Ameerika õhtusesse jutusaatesse „The Daily Show”
Eesti Päevaleht
NTV vahendab, et Venemaal Rostovis alla kukkunud FlyDubai reisilennukis oleks pidanud olema ka Elvira Issajeva, kes aga vahetas pileti viimasel hetkel ära. Sotsiaalmeediasse pani naine üles lennupileti ja kommenteeris: „Ma olen ainus ellujäänu.“

Läti Delfi räägib, et reageerides Riias 16. märtsil seoses leegionäride marsiga aset leidnud sündmustele nimetas Venemaa välisministeeriumi ametlik esindaja Maria Zahharova Lätis vahistatud ja välja saadetud Graham Phillipsit Vene ajakirjanikuks ning lubas Lätile ebameeldivusi Euroopa julgeoleku- ja koostööorganisatsioonis (OSCE).

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!