Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

0..+5°C
Pilvisus hõreneb. Hommikul võib kohati Ida-Eestis lörtsi ja vihma sadada. Puhub läänekaare tuul 2-7, põhjarannikul kuni 11 m/s, õhtul saartel lõuna- ja kagutuul.
Eesti Päevaleht kirjutab, et kaugloetavate elektriarvestite süsteem ei edasta andmeid ettenähtud kvaliteediga, mistõttu on arved koostatud oletusliku tarbimise alusel. Tarbija võib enda teadmata maksta ka rohkema elektri eest, kui ta kasutanud on.

Postimees räägib, et vaatamata sellele, et eradetektiive Eestis ametlikult justkui ei eksisteeri, põhjustab siseministeeriumi katse nende tegevust reguleerida palju elevust.

Äripäev kirjutab, et äritüli viis selleni, et raamatupidaja keeldus firma dokumente tagastamast ning ettevõtet ähvardab äriregistrist kustutamine.

Kolm uudist, mida teada välisuudistest:

Uued haiglad ja palgaline hoolduspuhkus laseks ka isal olla haiglas lapse ja abikaasa juures.
Adik Levin
BBC News teatab, et USA presidendivalimiste eelvalimistel on vabariiklaste hulgas Donald Trump võitnud veel kahes osariigis, Michiganis ja Mississippis. Demokraatidest sai Hillary Clinton suure võidu Mississippis, kuid Michiganis saavutas üllatusvõidu Bernie Sanders.

AFP vahendab, et Põhja-Korea valitseja Kim Jong-un kuulutas, et Põhja-Korea teadlased on edukalt välja arendanud miniatuursed termotuuma lõhkepead, mida on võimalik ballistilistele rakettidele paigutada, teatas riiklik meedia.

Yle Uutiset vahendab, et Soome kiirgusohutuskeskus (STUK) teatas teisipäeva õhtul, et selgitas esialgselt välja Helsingis mõõdetud tavapärasest suurema kiirguse päritolu. Paistab, et kiirgus lähtub STUK-i oma garaažist ja selle läheduses asuvast keldrist. Samas kohas tegutseb ka radioaktiivseid väikejäätmeid käitlev ettevõte.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!