Mida teada tänastest ajalehtedest:
-5°C
Täna on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Hommikul on mitmel pool udu. Puhub kagu- ja idatuul 3-8, pärastlõunal saartel ja läänerannikul kuni 11 m/s
Eesti Päevaleht kirjutab täna loo Kiltsi mõisakoolist, mis õpetab juba pea kolm aastat pagulaslapsi, kes varem polnud eesti keelt kuulnudki. Kooli ainulaadne kogemus näitab ka, et muslimilapsed koolielu pea peale ei pööra ja kõikide eripäradega on samuti võimalik arvestada kellelegi liiga tegemata.

Õhtuleht kirjtab oma kaaneloo 29aastaselt surnud blogijast Kadri Luigest, keda jäävad leinama tuhanded fännid. Leht kirjutab, et Kadri soovis olla see, kes kuulab ja mõistab, aitab ja armastab. Paraku oli saatusel Kadrile teised plaanid.

Postimees üllatab hea uudisega, et Hiiumaa haiglasse leidis tee kolm kogenud arsti. Peaaegu eksootikat pakub aga mullu detsembrist töötav noor ukrainlasest naistearst, kellel olla head kirurgikäed ja kes esialgu räägib vaid vene keelt.

Äripäev kirjutab, et Baltika teenis mullu kopsaka kahjumi, mis ulatus ligi 6.4 miljoni euroni.

Uudised välismaalt:

Vales kohas raudteed ületades rööbaste vahele kinni jäävad ATV-d on Eestis uus nähtus. Välisriikides on ATV-juhid aga sagedased rongiõnnetuste põhjustajad. Rumal käitumine võib ATV-juhile kalliks maksma minna.
Associated Press vahendab, et Prantsuse võimud alustasid esmaspäeval Calais’s sisserändajate laagri ehk „džungli“ lammutamist. Korraks tekkisid ka kokkupõrked aktivistidega ja politsei kasutas pisargaasi. Teateid kellegi viga saamisest ei ole. Võimude teatel vahistati vähemalt kolm inimest.

RBK kirjutab, et Venemaa suurimad telekanalid vaikisid oma uudistesaadetes maha lapsetapmise, mille pani arvatavasti toime Usbekistanist pärit lapsehoidja. Venemaa presidendi pressiesindaja Dmitri Peskov ütles RBK-le, et Kreml toetab seda telekanalite otsust. Suurimad föderaalsed telekanalid, Pervõi Kanal, Rossija-1, NTV ja REN TV vaikisid oma uudistesaadetes nelja-aastase tüdruku tapmisest esmaspäeval Moskva loodeosas.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!