Millest kirjutavad kodumaised päevalehed:

Eesti Päevaleht kirjutab täna, et miljonitesse ulatuva käibega huuletubakaäri juhtis endine kapo töötaja. "Sõbraliku äri" kliente on ühe diileri sõnul nii politseis kui ka maksuametis.

Täna toimub Estonia teatri kontserdisaalis kunstnike liidu suurkogu ja liidule valitakse uus president. Osa kunstnikest ei ole liidu juhtimisega rahul ja väidab, et juhtkond kuritarvitab oma võimu.
Õhtuleht
Postimees räägib sellest, et Lillemäe põhikooli lapsevanemad ei taha lasta endale niisama lihtsalt pähe istuda, vaid korraldavad jäiga vallavalitsuse vastu hästi orkestreeritud meeleavalduse ja võtavad lapsed tuleval nädalal kaheks päevaks koolist ära.

Õhtulehes räägib laulja Gerli Padar, et ta tõesti ei arvanud kunagi, et emaroll talle nii väga meeldib.

  • Vanilla Ninja endised liikmed meenutavad, et Eurovisioni järel peeti neid Šveitsis kangelasteks, sest nad tõid riigile kõrge koha.
  • Eilsest Eesti Päevalehe intervjuust ASi Riigi Kinnisvara juhi Urmas Somelariga lahvatas skandaal, sest ta avaldas arvamust, et koristajaks sobib vaid kuni 45aastane inimene – vanem ei suuda enam moodsaid koristusvõtteid õppida.Keskealiste õpivõime kahtluse alla seadnud ASi Riigi Kinnisvara juht Urmas Somelar tsiteerib Mart Laari: "Mul on kahju ja ma vabandan."

Äripäev kirjutab, et ei ole just vähe neid investoreid, kes õigel hetkel viimase sajandi ühe säravama investori Warren Buffetti juhitud Berkshire Hathaway aktsiat osta taipasid ning ettevõtte pöörase edu najal endale mängeldes rantjeepõlve kindlustasid.

  • Äsja Eesti Olümpiakomitee (EOK) presidendiks saanud ettevõtja Urmas Sõõrumaa tahab tuua spordiorganisatsiooni suurimaks toetajaks turvafirma USS Security.
  • Merko Ehituse täna avaldatud esimese kvartali tulemustest selgub, et ettevõte teenis oodatust oluliselt väiksema puhaskasumi, samas kui käive ületas analüütikute prognoose. Nii firma juhi kui ka analüütikute arvates tuleb aga ka ülejäänud aastal „vastu tuult“ purjetada.
18..23°C.
Pühapäeval on vähese või vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, põhjarannikul tugevneb pärastlõunal läänekaare tuul 4-9 m/s.