Millest kirjutavad tänased päevalehed:

Eesti Päevaleht tellis taaskord uuringu, selgitamaks, keda sooviks rahvas näha presidenditoolis. Kuigi favoriidid on jätkuvalt Marina Kaljurand ja Siim Kallas, näitab uuringu tulemus, et Kallas on rebinud ennast mõne protsendi võrra Kaljurannast ette. Veel aprillis eelistas Reformierakonna valijaist 42% Kaljuranda ja 29% Kallast. Väske uuringu kohaselt on praegu Siim Kallase poolt 39% vastanutest ja Kaljuranda toetab 35%.

  • Kuritegelik jõuk pani tehnoülevaatajad end karistamatute ärimeestena tundma: varguste ja kelmustega tekitatud võimalik kahju ulatus ligi 300 000 euroni.
  • Ärilehe koostatud tabelist selgub, et päris paljude avalike asutuste ametnike keskmine sissetulek ulatub kaugelt üle kahe korra riigi keskmisest palgast ja sellele näitajale allajäävaid ametiasutusi on vaid käputäis.

Kriminaalbüroo suur töövõit, järjekordne kuritegelik ühendus hävitatud. https://t.co/SWwocFM0e6 #vargus #korruptsioon
— Roger Kumm (@roger_kumm) May 17, 2016

Postimees kirjutab sellest, et Keskerakonna kriminaalkurjategijast peasekretär Priit Toobal saatis eile erakonnakaaslastele emotsionaalse kirja, milles teatas, et lahkub nii peasekretäri kohalt kui ka poliitikast ja avalikust elust üldse.

Õhtuleht kirjutab kuulsast tervendajast Veet Manost. Karismaatilise tervendaja juurde pääsemiseks ollakse valmis välja käima sadu eurosid. Kes on aga Veet Mano tegelikult – kas tõesti väega tervendaja või lihtsalt küüniline ärimees, kes inimeste hädade pealt sadu tuhandeid kokku ajab? "See, mida Mano teeb, on röövettevõtlus, mitte haigete inimeste aitamine!" leiab ajakirjanik Katrin Lust.

  • USA presidendiks pürgiv Hillary Clinton tõi tänavusse valimiskampaaniasse uue teema: ta lubas presidendiks saamisel avalikustada salajased ufotoimikud. Clinton usub, et tõenäoliselt on tulnukad Maal juba käinud. Ufoloogid on pärast Clintoni avaldusi elevil ja ootusärevuses.
  • Pritsumeesteta Piirissaarel põles maani maha neli maja, viienda päästis ühe naise ennastsalgav võitlus kodu eest. "Pisarad on silmis, kaotasin oma sünnikodu. Külas põles maha neli maja ja nende seas ka palvemaja, aga minu usku see ei kõiguta," räägib Piirissaarel elav Irinei, kes koos oma naisega leekides majast viimasel hetkel välja pääses.

Äripäev reastas Tallinna börsiettevõtted nende aktsia viimase kahe aasta tootluse ja dividendimaksete suuruse põhjal. Edukaimaks osutus Tallinna Kaubamaja, samas kui volatiilseimaks võib pidada Arco Vara aktsiat.

Millest kirjutavad välismaa väljaanded:

Ukraina portaal Vesti vahendab, et nagu selgus, lavastasid Eesti ärimehe Marcel Vichmanni huve esindava advokaadi Aleksandr Pogorelõi tapmise Ukrainas Odessas kohalikud õiguskaitseorganid, et pidada kinni mõrva tellijad ja vahendaja. Esmaspäeval vahistatigi vahendaja, kes saabus raha üle andma.

Millist ilma on oodata lähipäevil:


14..19°C
Neljapäeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 3-7 m/s, pärastlõunal tugevneb lõuna- ja edelatuul 5-11 m/s.
Täna on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 2-8, puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 12..18°C.

Homme lubatakse vahelduva pilvisusega ilma. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 14..19°C.

Eile enim loetud uudised: