Millest kirjutavad kodumaised päevalehed:

Ohutuse tagamiseks suleti kuni 24. mai hommikuni pöörded Pärnu maanteelt Tammsaare teele Tondi tänava suunale.
Seoses sellega, et Tallinna Vee poolt teostatud horisontaalpuurimise tulemusel uhuti välja teealune konstruktsioon Tammsaare tee mahasõidu rambi alt, suleti ohutuse tagamiseks kuni teisipäeva hommikuni pöörded Pärnu maanteelt Tammsaare teele Tondi tänava suunale.
Eesti Päevaleht kirjutab, et eestlased tahavad presidenti, kes sekkuks vajaduse korral sisepoliitikasse, on rahvalähedane ja otsib kompromisse. Kõige lubamatumaks peetakse seda, kui president on seotud mõne ettevõtte või majandusringkonna huvidega.
  • Parvlaev ei jõua õigeks ajaks liinile, kuid vastutavad isikud kehitavad õlgu. Saatuslikuks võisid saada poliitikute muutlikud meeleolud ja survestamine.
  • Tallinna sotsiaaltöötajad soovivad abitaotlejate kontodele ligi pääseda, et tabada valeandmete esitajaid. Pankadel ei ole aga võimalik soovitud infot jagada.

Postimees räägib loo lõhutud perest, kus ema tappis oma väikelapse, mistõttu võttis vanaema tapetu neli vanemat õde-venda oma hoole alla, kuid nüüd on ka vanaema kahtlusalune vägivallatsemises laste kallal.

  • Nii mõneski valdkonnas on töökuulutuse avaldamine uute töötajate leidmiseks iganenud võte – värbamiseks on ettevõttel vaja ennast turundada ning mõelda tavapärastest raamidest väljaspool.
  • Tulundusühistu Tuleva ühe asutaja ja juhatuse liikme Tõnu Peki sõnul loodavad nad dokumendid korda saada suve lõpuks ning kohe kui liikmetelt saab kolm miljonit eurot kokku kogutud, viiakse taotlus finantsinspektsiooni uue madalate halduskuludega pensionifondi loomiseks.

Õhtuleht kirjutab sellest, et Sillamäe kortermaja põlengus kaotas viielapseline pere ema ja väikese õe. "Jooksin poja karjete peale välja. Maksim tuli joostes vastu ja karjus: emakene, kallikene, Vika ja Nastja on põlevas korteris!" räägib Sillamäel elav Nadežda ööl vastu laupäeva olnud traagilisest tulekahjust.

  • Daniel Craigil oli tõsi taga, kui ta mõni aeg tagasi kuulutas: "Enne lõikan endal randmed läbi, kui uuesti Bondi mängin." Väidetavalt lükkas agent 007na hiilanud Daniel tagasi 88 miljoni eurose pakkumise kehastada Bondi veel kahes filmis. Kuid uus asemik on juba silmapiiril.
  • "Laval püstolist tulistada oli tõesti hirmus!" muigab Ugala näitlejanna Luule Komissarov, kes teatri kriminaalsel kevadpeol esimest korda elus pidi hakkama saama tulirelva käsitsemisega.

Äripäev kirjutab, et vabariigi alguspäevist saati talude eest seisnud ja sel suvel pensionile jääv Kaul Nurm soovib, et Eestis hakataks suurtootmiste asemel taas talupidamist väärtustama.„Mu elu on taludele elatud,“ iseloomustab pea veerandsada aastat Eesti Talupidajate Keskliitu juhtinud Kaul Nurm oma pikka tööstaaži.

Millest kirjutavad välismaa väljaanded:

CNN vahendab, et Iraagi peaminister Haider al-Abadi teatas esmaspäeva varahommikul televisiooni otse-eetris Falluja linna Islamiriigi käest vabastamise operatsiooni algusest.
Abadi ütles sõjaväe ühendatud operatsioonide väejuhatuses Bagdadis, et Iraagi julgeolekujõud võimaldavad tsiviilisikutel ohutult linnast lahkuda.

Millist ilma on oodata lähipäevil:


19..25°C
Kolmapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub põhja- ja kirdetuul 2-8, saartel loodetuul puhanguti 14 m/s.
Täna on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Hommikul on kohati udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s, Lääne-Eesti saartel valdavalt kagutuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 18..23,rannikul kohati 15°C.

Homseks lubatakse vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilma. Puhub idakaare tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 18..24, rannikul kohati 15°C

Eile enim loetud uudised: