Millest kirjutavad tänased päevalehed:

Varnas üle 12 tunni kinni olnud reisijad jõudsid koju: inimesed on väsinud, näljased ja tööle hilinemas
Eesti turistid olid sunnitud veetma möödunud öö Varna lennujaamas ning saabusid koju alles täna hommikul pärast kella seitset.
Eesti Päevaleht kirjutab, et Eestis toimetavad rahvusvahelised ravimitootjad avalikustasid esimest korda rahasummad, mida nad maksavad arstidele töötasuks ja mille eest saadavad tohtreid võõrsile konverentsidele. Toetused ulatuvad koguni kümnete tuhandete eurodeni ühe arsti kohta aastas.

Postimees kirjutab, et väikese Varvara tapmine võis olla seotud neli aastat varem Venemaal Kingissepa linnas toimunud väikese tüdruku seksuaalmõrvaga.

  • Peale Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) ja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) on erakonnad oma Eesti tulevikku puudutavates seisukohtades ebaselged või ebajärjepidevad, lausus laupäeval Jõhvis sotsiaaldemokraatide üldkogu kõnes erakonna esimees Jevgeni Ossinovski.

Õhtuleht kirjutab loo kahest rinnavähi seljatanud naisest, kes aitavad, innustavad ja inspireerivad nüüd teisi vähidiagnoosiga inimesi. "Elu läheb edasi! Vaadake meid!"
"Oli aeg, kus mu elu pealkirjaks oleks võinud panna "Olla või mitte olla". Ja vahepeal oli nii halb olla, et kergem oleks olnud surra, kui kõike seda taluda, mis mulle anti," räägib rinnavähki põdenud Merike, kelles oli piisavalt vintskust, et rasked ajad üle elada. Nüüd on ta sõbra ja saatusekaaslasega nõu ja jõuga teistele vähihaigetele abiks.

  • Tallinnas ja Harjumaal 2012. aastast ning mujal Eestis 2014. aastast tegutsenud 15-liikmeline kelmijõuk tekitas laenufirmadele ja järelmaksuga kaupu müüvatele ettevõtetele kolme aastaga ligi 300 000 eurot kahju. Selleks kasutati eluheidikute usaldust ja isikuandmeid.

Äripäev kirjutab, et suur osa riigiasutustest väldib hanke korraldamist sellega, et jagab ühe suure ostu mitmeks väikeseks, kuigi nii on keelatud teha.

  • Jagamismajandus ja ühistarbimine tekitavad senini segadust, kuid vajavad selgemat definitsiooni, mille järgi saaks ka näiteks otsustada Uberi tegevuse seaduslikkus, kirjutab Eesti Kaubandus-Tööstuskoja esindaja Euroopa majandus- ja sotsiaalkomitees Reet Teder.

Millest kirjutab välismaa meedia:

BBC vahendab, et vähemalt kolm inimest hukkus ja üheksa sai viga rongõnnetuses Belgias Hermalle-sous-Huys linnas Liege-i lähedal. Reisirong sõitis kiirusel 90 km/h kaubarongile tagant otsa, ütles Belgia raudtee Infrabeli pressiesindaja.

Millist ilma oodata lähipäevil:


Õhutemperatuur on 14..19, kohati 21..23°C.
Kolmapäeval pilvisus tiheneb. Alates Loode-Eestist hakkab hoovihma sadama ning sadu levib kiiresti kagusse. Õhtul alates loodest sadu lakkab. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s, saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s, pärastlõunal pöördub tuul loodesse ning tugevneb 7-12, puhanguti 15, saartel kuni 20 m/s.
Täna on vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis sajab kohati hoovihma, õhtupoolikul saju võimalus väheneb. Puhub põhja- ja loodetuul 4-9, ennelõunal rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on 12..16°C.

Homseks lubatakse vähese ja vahelduva pilvisusega ilma. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s, saartel läänekaare tuul 3-9, puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 16..21°C.

Eile enim loetud uudised: