Millest kirjutavad kodumaised päevalehed:

Eesti Päevaleht tegi intervjuu Hanno Pevkuriga, milles siseminister pakub, et seoses maailma julgeolekuolukorra on muutustega, peaks riik hakkama mõtlema sellele, et tervikuna võiksid julgeoleku tagamise kulud moodustada 5% SKT-st.

Mitmel valmimisjärgus või juba valminud uusehitistel lasub ohu vari – tehnilise järelevalve amet kontrollib väidet, et hoonete kandvas konstruktsioonis on kasutatud ebakvaliteetseid kiviplokke.
Postimees
Õhtulehest leiab täna väga südamliku meenutuse Silvi Vraidist. Sõbrad Priit ja Sirje Pihlap räägivad Silvi Vraidi 65. sünnipäeval, et lauljatar võis olla väga kinnine ja üliavatud.
  • Leht räägib lugu sellest, kuidas jalgpalliküsimustest alguse saanud vestlus lõppes alastipiltide ja nilbete tekstidega. Jalgpallitreener olevat rääkinud noortele tüdrukutele intiimse alatooniga jutte ja saatnud endast alastipilte.
  • Lumehooaeg on möödanik ning lihtinimesed unistavad juba rannas peesitamisest. Õhtuleht uurib, kuidas möödub aga meie talve edukaima sportlase, Kelly Sildaru suvi?

Äripäev kirjutab, et Eesti puit- ja moodulmajade eksportkasvas mullu pea kolmandiku võrra, kusjuures kasvust lõviosa andis õitsev Rootsi turg.

Millest kirjutavad välismaa meediaväljaanded:

Associated Press vahendab, et ÜRO eriesindaja Süürias Staffan de Mistura pöördus USA ja Venemaa poole, et nad aitaksid taaselustada Süüria rahuläbirääkimised. De Mistura sõnul on lahingutegevuse ägenemine viimasel ajal läbirääkimised varju jätnud ja seadnud üha haprama relvarahu suurde ohtu.

Montreal Gazette kirjutab, et Los Angelese politsei endine uurija Cliff Shepard rääkis, kuidas jõuti 1969. aastal tapetud eestlanna Reet Jürvetsoni isiku tuvastamiseni. Tervet lugu loe eesti keeles SIIN.

Millist ilma on oodata lähipäevil:


Ilmaprognoos laupäevaks
Ilmateenistus ennustab vahelduva pilvisusega ilma. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub põhjakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 8..13°C.
Täna pilvisus tiheneb ning sajab vihma. Puhub ida- ja kagutuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s, õhtupoolikul tuul nõrgeneb ning saartel ja Lõuna-Eestis pöördub edelasse. Õhutemperatuur on 9..15°C.

Homme on vahelduva pilvisusega ilm. Enamasti Ida-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 8..14°C.

Eile enim loetud uudised: