Millest kirjutavad kodumaised päevalehed:

Hommikul pärast Eesti Päevalehe ilmumist tuli aga täiendav uudis Invictus Games võistlustelt:
Eestil on nüüd rahvusvahelistelt võistlustelt kahe päevaga kogutud juba kokku kolm medalit.

Sõudmises võisteldi kahel alal – ühe minuti sõudmine ja nelja minuti sõudmine. Nooremveebel Ergo Mets võitis oma võistluskategoorias, mis hõlmas ühe käe vigastusega mehi, kuldmedali mõlemal alal.
Eesti Päevaleht kirjutab, et USA-s Floridas toimuvad praegu vigastatud sõdurite spordi­võistlused Invictus Games, kus osalevad ka eestlased. Palmide all ja Mikide-Minnide vahel teevad Eesti robotjalgsed noored veteranid tõsist sporti. Ja tulemuslikult. 500 võistleja seast on Eesti väike delegatsioon kätte saanud juba ühe hõbemedali. Medalilootust on veel.

Postimees räägib, et Kaitseliidu Võrumaa maleva tagalajuhataja ei läinud tüütu altkäemaksupakkuja õnge, ta salvestas kogu jutu diktofonile ja pöördus hoopis kaitsepolitseisse.

Õhtuleht jagab lugu, milles põrguliku hambavalu käes vaevelnud naine jäi esmaabita.

  • Henrik Normann ei välista Maie-Valduri tagasitulekut, Madis Millingu jaoks on see rong aga läinud. "Me ei ole Madis Millinguga kunagi öelnud, et lõpetasime koostöö jäädavalt," muigab näitleja Henrik Normann, et legendid kahe endise lavapartneri vahel veerevatest tüliõuntest olid juba toona, aastaid tagasi, kirjanduslikud liialdused.
  • Ettevaatust, noored migreeni all kannatavad naised – moodsasse 3D kinno filmi vaatama minnes võite meeldiva kinokogemuse asemel saada hoopis ebameeldiva peavalu. Peavalu saamine on seda tõenäolisem, mida lähemal ekraanile istute.

Äripäev ütleb, et käibemaksukohustuslase piirmäära tõusust saavad kasu paar tuhat mikroettevõtet, kes tegutsevad koduturul ning müüvad teenust ja kaupa peamiselt eraisikutele.

Millist ilma on oodata lähipäevil:

13..19°C
Neljapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 1-7 m/s.
Täna lubab tulla päikesepaisteline kuiv ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 2-8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 19..24, rannikul kohati 15°C.

Homme on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub loode- ja põhjatuul 4-10, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 12..18, rannikul kohati 9°C.

Eile enim loetud uudised: