Millest kirjutavad kodumaised päevalehed:

Eesti Päevaleht kirjutab, et aasta alguses teatas valitsus, et keerulise olukorra tõttu põlevkivisektoris vähendatakse oluliselt nii ressursi- kui ka saastetasusid, kokku valmib umbes 40 miljoni euro suurune päästepakett. Nüüd selgub, et valitsus oli oma otsusega liiga tormakas – selliselt põlevkivisektorile keskkonnatasusid vähendada ei saagi.

30. aprill – 1. mai
Sel nädalavahetusel toimub Saku Suurhallisjärjekordne SIMPLE SESSION!

Jälgi Publikut ja ole kõigega kursis esimesena!
Õhtuleht rivistab üles kõik presidendikandidaadid ja püüab selgitada välja, millise kandidaadiga käiks kaasas milline "Ärma", mis oleks uue presidendi "kikilips" ja kellest saaks järgmine presidendiproua või hoopiski härra.
  • Mehed võivad küll rasedate naiste suhtes kaastundlikud ja tähelepanelikud olla ja aidata neil saapapaelu siduda ning neile hapukurki ja jäätist ette vedada, aga nad ei saa iial teada, mida tunneb lapseootel naine tegelikult. Et ses vallas teistele meestele muljeid vahendada, kandis Õhtulehe meesajakirjanik ühe päeva rasedakõhu mulaaži.
  • Carl XVI Gustafi päästsid seksiskandaalist viis kuninglikku beebit.

Postimees räägib täna sellest, et skisofreenia käes kannatajad jõuavad psühhiaatri juurde pahatihti alles pärast enda või teiste ohtu seadmist.

Prognoos pühapäevaks
Pühapäeval lubatakse vahelduva pilvisusega ilma. Kohati sajab hoovihma. Puhub idakaare tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 11..16, rannikul kohati 7°C.