Millest kirjutavad tänased päevalehed:

Eesti Päevaleht kirjutab, et Suurbritannia on pretsedenditus poliitilises, konstitutsioonilises ja majanduskriisis, samal ajal kui Pariis, Berliin ja teised soovivad Londonilt kiiret tegutsemist. Mõlemas Briti suurparteis käib võimuvõitlus.

  • Tuuli Jõesaar räägib politseinike jaanipäeva ööst, mil patrulle on väljas vähemalt kolmandiku võrra rohkem kui muidu. Lapsed on sel ööl roolijoodikute hulgas populaarne ettekääne ehk see on tavaline, kui istutakse rooli kolmepromillise joobega, ent kui politsele vahele jäädakse tulevad pisarad ja meenub, et kodus on laps, kelle juurde minema peab.
  • Leht teeb samuti puust ja punaseks: miks ROK Venemaad ikkagi „kiusab”?

Postimehes räägitakse Eesti seaduste üksikasjalikkusest. Õigusteaduse professori Raul Naritsa hinnangul on probleem, et seadusandja ei püüa mitte üldiste , vaid juhtumipõhiste lahenduste poole.

Õhtuleht kirjutab sellest, et Veidi üle kuu tagasi jõustus Tallinna halduskohtu otsus, mille kohaselt peab Eesti riik maksma ligi 55 000 eurot 70-le reisihuvilisele, kes 2008. aasta lõpul reisifirma makseraskuste tõttu ära jäänud eksootiliste reisidega suurte summadega pügada said.

  • "Lapsepõlves oli Taivs mulle mõnes mõttes isegi rohkem õpetaja eest kui isa või ema," ütleb Ivo Linna. "Vanemad õpetasid käituma, aga vend viis mind muusika juurde." Täna tähistaks 75. sünnipäeva kunstnik, sepp ja muusik Taivo Linna. "Mida vanemaks ma saan, seda tänulikum ma vennale olen," tõdeb vend Ivo Linna. "Taivo oli see, kes minust inimese kasvatas."
  • Kui palju ühel suuremal suvefestivalil käik õieti raha võtab? "Tegelikult saab festivalil hakkama ka minimaalsega, kulutades piletile ja kohapealsetele ostudele 40–50 eurot. Kui tahad esinejat näha, siis tulegi lihtsalt vaatama, sest maani täis võib end juua ka järgmisel päeval," leiab 20ndates eluaastates Annika.

Äripäev kirjutab, et referendumiga andsid britid Euroopa Liidule oma õnnetu "ei", mis lennutas turgudelt juba hulga raha olematusse.

  • Ametiühingu eesmärk ei tohiks olla ettevõtja kõri pigistamine, vaid läbirääkimine ning võimalikult paljusid osapooli rahuldavate lahenduste leidmine, kirjutab autoettevõtete liidu president ja Go Busi juhatuse liige Enn Randmaa.

Millist ilma oodata alanud nädalal:

Kolmapäeval on 19..25°C
Oodata on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilma. Puhub lõunakaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 19..25°C.
Täna on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma, on äikest, kohati on sadu tugev, võib esineda rahet. . Pärastlõunal lääne poolt alates taevas selgineb ja õhtuks saju võimalus väheneb. Tuul pöördub kõikjal läände ja edelasse 3-10 m/s. Õhutemperatuur on 18..23, Ida-Eestis võib tõusta kuni 27°C-ni.

Homme on vahelduva pilvisusega ilm. Ida pool kohati hoovihma ja äikesevõimalus. Puhub loode- ja läänetuul 4-9 m/s. Õhutemperatuur on 18..24°C.

Eile enim loetud uudised: