Millest räägivad tänased päevalehed:

Eesti Päevaleht kirjutab, et riiete edasimüügiga teenitud tulu küündib üle Eesti keskmise palga, vahel isegi tuhandete eurodeni. Poolast, Inglismaalt ja teistest Euroopa riikidest tellitud odavaid riideid müüvad e-poed on Facebookis nii populaarsed, et paljusid jälgib üle 10 000 inimese. Väiksema jälgijaskonnaga lehekülgi ja gruppe leidub kümnetes.

  • Purjuspäi juhtimisega vahele jäänud mees räägib, kuidas rehabilitatsiooniprogramm teda muutis.
  • Üha suurem tõenäosus, et ka Türgi tehases valmivad laevad hilinevad, on pannud Tallinna Sadama tütarettevõtte TS Laevad varuplaane hauduma. Ent Eesti Päevalehele teadaoleva info järgi esitab Saaremaa Laevakompanii omanik Vjatšeslav Leedo absurdseid nõudmisi. Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium suunab kogu vastutuse TS Laevadele, mis on riigile endale kuuluv firma.
  • Baltimaade veerandsajandi pikkune kogemus näitab, et kohaliku lennufirma lõpp saabub siis, kui riik ei taha või ei saa sinna enam raha valada. Pikemat aega kasumlikke lennufirmasid siit regioonist ei leia.

Postimees kirjutab, et võlausaldajate kõrval annavad Tere piimatööstuse saneerimiskavale hävitava hinnangu ka kohtu määratud eksperdid, kes leiavad, et ettevõtte saneerimine viisil, nagu omanik Oliver Kruuda seda teha tahab, ei ole tõenäoliselt edukas.

  • Erakondade rahastamise järelevalve komisjonile esitatud andmete järgi sai teises kvartalis enim annetusi Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) – 23 165 eurot.
  • Jalgpalli ja kergejõustiku EMid röövisid ratturitelt kindlasti omajagu tähelepanu, aga teisalt on õigus ainsa eestlasena Touril osaleval Tanel Kangertil, et vahed on seni väga väiksed ja õnneks on otsustavad sündmused alles ees.

Õhtulehes ütleb Ülemiste keskuse Dreamlandi mööblipoe juhataja Kairi Vain, et nende poes olid vaibad põrandal, et ostjad neid näeksid ja katsuda saaksid. Kui vesi hakkas kahelt poolt läbi ukse sisse tulema, siis olid need raisus. "Korjasime vettinud vaibad kokku ja need ootavad nüüd äraviimist," seletab Vain.

  • Brüsseli võimukoridoride kõrval seiklevad meie ministrid USAs, Hiinas ja vahel ka lihtsalt Baltikumis. Keskkonnaminister Marko Pomerantsil oli mai lõpul asja isegi Kenyasse. Kõrvutades sihtkohti ja summasid, siis Liisa Oviiriga siiski keegi ei konkureeri.

Millest kirjutab välismaa meedia:

  • Moskvas vahistati Venemaa kuritegeliku maailma üks liidreid, seaduslik varas Zahhari Kalašov ehk Šakro Molodoi, keda kahtlustatakse kahe inimese tapmises tulistamise käigus Moskva restorani Elements juures 2015. aastal. „Kalašov peeti kinni eile restoranis Belorusskaja metroojaama juures. Ta kuulati üle kahtlusalusena Rotšdelskaja tänava tapmise asjas. Lähimal ajal esitatakse talle süüdistus ja otsustatakse tõkendi küsimus,“ ütles õiguskaitseorganite allikas Interfaxile.
  • Iisraeli parlament võttis esmaspäeva õhtul vastu seaduse, mis karmistab reegleid paljude inimõigusi kaitsvate organisatsioonide jaoks. Vasakpoolsete ja parempoolsete poliitikute ning inimõiguslaste vahelise tulise vaidluse objektiks olnud seadus kiideti Knessetis heaks häältega 57-48. See puudutab organisatsioone, mis saavad üle poole oma rahast välisriikide valitsustelt või poliitilistelt organisatsioonidelt, vahendab Associated Press.

Millist ilma on oodata lähipäevil:


Täna on vahelduv pilvisus. Mitmel pool sajab hoovihma, on äikeseoht. Puhub edelatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 16 m/s. Õhutemperatuur on 18..23°C.

Homseks lubatakse vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edelatuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s, õhtuks nõrgeneb. Õhutemperatuur on 18..23°C.

Eile enim loetud lood: