Millest kirjutavad kodumaised päevalehed:

Eesti Päevaleht seab fookusesse 30 aastat tagasi 26. aprillil toimunud Tšernobõli katastroofi. Leht räägib lahti paljud unustustehõlma vajunud üksikasjad, mis eelnesid ja järgnesid katastroofile ning teeb ülevaate sellest, mis toimub kummituslinnas Pripjatis täna. Samuti on juttu sellest, et hambaravi Lätis ja Leedus võib olla sadu eurosid odavam kui Eestis. Skandinaavlaste jaoks on ravi hinnavahe Leeduga lausa 12-kordne, mistõttu on pikemad hambaravi reisid näiteks Norrast igal juhul tasuvamad. Lehes võtab sõna samuti Austraalias elav doktorant, kes tahab kindlasti tulla tagasi kodumaale, ent ei ole enam kindel kas ta on siia oodatud ning India ratsionalist, kes juhib tähelepanu sellele, et tegelikult ei teada, kui palju ohvreid alternatiivmeditsiinil on, sest ametlik seire puudub. Korruptsioonikuriteos uurimise all olev endine Tallinna Sadama juhid Ain Kaljurand ja Allan Kiil vabanesid elektroonilistest jalavõrudest.

Kui moslemid peavad tähtsaks vendlust, siis meil hakkab üha enam õilmitsema õelus.
Ingrid Rüütel, Postimees
Õhtuleht pöörad tähelepanu lapsi varitsevatele ohtudele internetis. Veebikonstaabel Maarja Punak
jagab lapsevanematele nõuandeid, millega võiksid täiskasvanud arvestada, kui laps hakkab suhtlema võõrastega internetis ja paneb südamele, et lapsevanemad räägiksid lastega netiturvalisuse teemadel. Samuti on lehes juttu Ultima Thule kitarristist Slavka Kobrinist, kes lahkus oma suure lemmiku, superstaar Prince'i järel taevastele lavadele.

Äripäev kirjutab sellest, et kohalike pensionifondide juhid eesotsas LHV ja Swedbankiga suunavad üha rohkem raha Eesti ja Baltimaade firmadesse. Samuti kirjutab leht, et analüütikud leiavad, et toorained nagu nafta, raud ja hõbe on taastumas, sest madalad hinnad sunnivad tootjaid oma pakkumist koomale tõmbama. Muuhulgas on juttu sellest, et Iraani naised tahavad moega kaasas käia ja täpsemalt räägitaksegi, et vaatamata tagasihoidlikele riietele ja pearättidele on ka Iraani naiste näod avatud ilutoodetele, mis on kosmeetikafirmadele kahtlemata hea uudis.

Millest kirjutavad välismaa väljaanded:

Saksamaal läbi viidud küsitlusest selgub, et vaid 31 protsenti vastanutest leiab, et Saksa sõdurid peaksid NATO liikmeid Poolat ja Balti riike kaitsma, kui Venemaa neid ründab. Küsitluse viis selle aasta märtsis läbi arvamusuuringute instituut TNS Emnid Bertelsmanni fondi ja Varssavi avalikkussuhete instituudi tellimusel.

Reuters vahendab, et Armeenia pealinnas Jerevanis tappis plahvatus esmaspäeva õhtul liinibussis vähemalt kaks inimest, teatas Armeenia uurimiskomitee. Komitee esindaja Sona Truzjani sõnul sai kesklinna lähedal elamupiirkonnas toimunud plahvatuses kuus inimest vigastada.

Jaapani olümpiamängude korraldajad avalikustasid 2020.aasta mängude uut logo.

Inspired by a traditional motif, “Harmonized chequered emblems” are selected as the emblems of the #Tokyo2020 Games! pic.twitter.com/sFtYcc8ODgTokyo 2020 (@Tokyo2020) April 25, 2016

Siin on ka kõik logode variandid, mis jäid sõelale enne lõplikku otsust:

Only a couple of hours before we know which design will become the #Tokyo2020emblems. Stay tuned! pic.twitter.com/y94D1EgAPs— Tokyo 2020 (@Tokyo2020) April 25, 2016

Millist ilma on oodata lähipäevil:

Neljapäeval on 9..15°C
Lubatakse vahelduva pilvisusega ilma. Kohati sajab hoovihma. Puhub ida- ja kagutuul 5-9, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s.
Täna on pilves ilm. Ajuti sajab vihma, sekka võib tulla ka lörtsi. Sadu on kohati tugev. Puhub põhja ja kirdetuul 3-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s, õhtupoolikul pöördub läänerannikul loodesse, mandril nõrgeneb ning pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 2..7, ida pool 9..13°C.

Kolmapäeval lubatakse vahelduva pilvisusega ilma. Kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 3-10 m/s. Õhutemperatuur on 6..11, Kagu-Eestis kuni 14°C.

Olukorrast liikluses:

Hommikutundidel on kriitiline olukord Gonsiori ja Kreutzwaldi tänaval, Estonia puiesteel ja Tartu maanteel. head autojuhid varuge aega ja kannatust.