Kapitaalremonti tehakse Soo tänaval. Soo tänav on seetõttu tavaliiklusele suletud, ligipääs on tagatud vaid Soo tänava elanikele. Taastusremonti teostatakse ka Tehnika tänaval (lõigus Toompuiestee – Väike-Ameerika) ning Seli asumi kvartalisisestel teedel.

Ühtlasi jätkuvad Harju tänava ja Kullassepa tänava rekonstrueerimistööd. Liiklejatel palutakse järgida ümbersõitudele suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ning reguleerijate märguandeid.

Teostatakse ka J. Sütiste tee 7 juures oleva kvartalisisese sõidutee ja parkla taastusremonti.

AS Tallinna Vesi vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimistööde tõttu on suletud Vana-Lõuna tänav, tänav avatakse 6.augustil. Tööd on liikuva iseloomuga ning käesolevalt on kuni 31. juulini suletud Vana-Lõuna tänav Koidu tänava ja Vineeri tänava vahelises lõigus.

AS Tallinna Küte küttetrassi ehitustööde tõttu on liikluskorralduslikud muudatused Ahtri tänaval, mis avatakse 16. augustil. Töid teostakse lõigul Jõe tänav kuni Mere puiestee.

Eeloleval ööl tehakse hooldusremonttöid freesimis- ja asfalteerimismeetodil Endla tn (Tulika tn - Mustamäe tee) ja immutusmeetodil Pärnu mnt-l (Tammsaare tee-Liivalaia tn).

Homme päeval teostatakse teede hooldusremonttöid Valukoja tn, Vilde tee 56 skv, Sõpruse pst 210 skv, Keskuse tn 12 skv, Ehitajate tee 52-58 skv, Asula tänaval, Spordi tänav 11, Kannikese tänaval, Maasika tänaval, Kullerkupu tänav 5-7, Akadeemia tee 58, 62, 70 sisekvartalis, Tammsaare tee 103,105,109 sisekvartalis, Sütiste tee 44 sisekvartalis.

Tallinna linnavalitsus vabandab ebamugavuste pärast liiklemisel teetööde piirkonnas ja palub jälgida liikluskorraldust ning olla tähelepanelik. Hooldusremonttöid teostavad päevasel ajal seitse ja öisel ajal kaks remondibrigaadi.