Liiklejail, kes kavandavad nädalavahetuse puhkusereise, palutakse võimaluse korral kasutada linnast väljasõiduks Tallinna ringteed.

Kuni laupäevani on liiklus häiritud ja parkimine keelatud hotellide Hilton, Swissotel, Radisson Blu Sky, Radisson Olümpia, Nordic Hotel Forum ja Tallink City ümbruses. Samuti lennujaama, Kultuurikatla, Lennusadama ja Teaduste Akadeemia läheduses.

Samuti on seni suletud Kultuurikatla ja linnahalli vahelised parklad. Kultuurikatla ees asuvasse tanklasse pääseb läbi Kai, Poordi ja Sadama tänava. Sõidukitega saab linnahalli taha kai juurde Kalasadama tänavalt.

Delegatsioonide liikumise ajaks sulgeb politsei kesklinnas liikluse nii lühiajaliselt kui võimalik. Eesistumise ürituste ajal tasub kesklinnas liikudes varuda tavapärasest enam aega, eriti tipptundide ajal. Korteeži märgates tuleks autojuhtidel joonduda paremale poole sõidutee äärde ja anda sellest kindlasti suunatulega märku.

Seoses trammi rööbasteede ehitustöödega on liiklusele suletud ka Suurtüki tänav. Liinide nr 3 ja 52 bussid sõidavad seoses Suurtüki tänava sulgemisega kesklinna sõidusuunal ümbersõidumarsruudil Niine tänav, Põhja puiestee, Suur-Rannavärav, Mere puiestee ja Ahtri tänav. Bussiliinil nr 52 jääb ära kesklinna sõidusuunal paiknev peatus Balti jaam.

Autojuhtidel palutakse võimalusel vältida Niine ja Kalaranna tänava kaudu linna sõitmist ja kasutada Ristiku ja Sõle tänavaid.