„Loeti kokku kolm häält vastu ja kolm häält poolt. 4:3 hääletustulemus tekitas pisut kihinat. Mille peale esimees selgitas, et neljas hääl on Priit Paiste hääl, kes hääletas meili teel,“ sõnas Teder ning lisas, et tema jaoks oli selge, et hääletati poolt. Samas ütles ta aga seda, et tema jaoks on otsus siiski vastu võetud sel hetkel kui digiallkrijad on antud. Selleni aga antud asjas ei jõutud.

Tederi sõnul oli tema jaoks kohe üsna selge, et hääletustulemus tuleb üle vaadata. Ta meenutas kohtus seika, kuidas ta vahetult pärast nõukogu koosolekut kohtus koosoleku protokollija Toomas Trallaga, kes talle sellest ka märku andis.

Seli võimaliku poolthääletamist selgitas ta sellega, et tavaliselt hääletavad nõukogu liikmed mõistusega, aga vahel kui asi läheb emotsionaalseks, siis ka südamega. „Ta (Neinar Seli – toim.) andis oma südamehääle,“ sõnas Teder kohtus, mis asjaosalistele palju nalja pakkus. Prokurör Steven-Hristo Evestus vastas sellele ka iroonilise küsimusega, kas Selil on siis sellisel juhul mitu häält.

Harju maakohtus jätkus täna kohtuprotsess Tallinna Sadama nõukogu eksjuhi ja Eesti olümpiakomitee presidendi Neinar Seli üle, keda riigiprokuratuur süüdistab olümpiakomiteele tehtud annetuse tõttu toimingupiirangu rikkumises.

Seli kriminaalasja taust ulatub eelmisesse sügisesse, kui Tallinna Sadama nõukogu eelmine esimees Seli hääletas süüdistuse kohaselt sadama nõukogus 250 000 euro eraldamise poolt Eesti olümpiakomiteele (EOK), mille president ta ise samal ajal oli.