IRL on 2011. aasta kolmandas kvartalis saanud annetusi kokku 45 917 eurot, selgub erakonna aruandest. Lisaks on kassasse kogunenud 917 eurot liikmemakse, vahendab BNS.

IRL-i ministritest toetas erakonda enim siseminister Ken-Marti Vaher, kes annetas IRL-ile 3400 eurot. Haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo annetas 300 eurot, kaitseminister Mart Laar 288 eurot, põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder 300 eurot ja regionaalminister Siim Valmar Kiisler 288 eurot. Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts erakonna andmetel kolmandas kvartalis annetusi ei teinud.

IRL-i riigikogu fraktsiooni liikmetest toetas erakonda kõige enam Urmas Reinsalu, kes annetas IRL-ile 1917 eurot. Priit Sibul annetas 600 eurot ning Indrek Raudne, Erki Nool ja Aivar Kokk 500 eurot. Enamiku ülejäänud fraktsiooniliikmete annetused jäid 300 euro kanti. Oma erakonnale ei teinud annetusi Siim Kabrits, Margus Tsahkna, Ülo Tulik. Ka IRL-inimekirjas riigikokku saanud, kuid erakonda mittekuuluv Juku-Kalle Raid ei teinud IRL-ile annetusi.