Hiina välisminister Yang Jiechi ütles välisminister Paetile saadetud kirjas, et viimase 20 aasta jooksul pärast diplomaatiliste suhete sõlmimist on Eesti ja Hiina kahepoolsed suhted arenenud hästi, sealhulgas on toimunud mitmeid visiite ning arenenud on majandus- ja kaubandusalane koostöö ning kultuurivahetus, teatas välisministeeriumi pressitalitus.

„Eestil ja Hiinal on olnud hea suhtlemine ning koostöö rahvusvahelistes suhetes,“ märkis välisminister Yang Jiechi oma kirjas. Hiina välisminister lisas, et ta hindab kõrgelt Eesti välisministri ja välisministeeriumi tegevust Eesti ja Hiina suhete edendamisel ning soovib jätkata sõbralike suhete ja koostöö arendamist Eestiga.

Välisminister Paet ütles Hiina kolleegile saadetud kirjas, et Eestile on oluline kahepoolsete suhete arendamine Hiinaga, mis põhineb vastastikusel usaldusel ja mõistmisel. Paet tänas oma kolleegi kahepoolsete suhete süvenemisele kaasaaitamise eest. „Ka meie eesmärk on tugevdada suhteid ja vastastikust mõistmist Eesti ja Hiina vahel,“ ütles Paet kirjas. Paet kutsus Hiina välisministri Eestisse visiidile.