„Ta lõikas paki otsa lahti, ja nii nagu ikka vahel ka mina teen, et võtad lonksu,“ kirjeldas haapsallane Juhan veebruari alguses oma emaga olnud juhtumit. „Hopsti! Võttis paar lonksu ja tundis, et maitse on sant. Hakkas piima kraanikaussi ära valama ja siis tulidki nähtavale saba ja jalakesed,“ rääkis Juhan ja lisas, et ise ta enam otse pakist piima ei joo.

Mehe sõnul ostis MAAG Piimatööstusele kuuluva Farmi kaubamärgiga liitrise piimapaki tema õde Haapsalust. Juhan võttis piimatööstusega ühendust ja ettevõtte esindaja käis Haapsalus ebameeldiva avastusega tutvumas. Pakk koos hiirega hoiti igaks juhuks külmkapis alles, selle võtsid tööstuse esindajad kaasa, kes juhtunu pärast väga vabandasid.

"Nad ütlesid, et neil olevat tootmisprotsess ja piima villimise protseduur täitsa kinnine ja nad ei saanud aru, kuidas see hiir paki sisse sattus," ütles Juhan.

MAAG Piimatööstuse esindaja tõi juhtunu heastamiseks kingituseks kasti kohukeste, jogurti ja muude oma piimatoodetega. Juhani sõnul juhtunut enam tagasi ei pööra. „Mis juhtunud, see juhtunud. Ega nad ise ka teadnud, kuidas see juhtus. Neil olevat tootmisprotsess ja piima villimise protseduur täitsa kinnine ja nad ei saanud aru, kuidas see hiir paki sisse sattus.“