Gräzin polnud nõus väitega, et Langi langemise taga oli infooperatsioon. "Ma ei ole nõus vandenõuteooriatega, et keegi kusagil mõtles, et teeme nii. Võibolla ainus, kes kõik käigud läbi mõtles, oli Kender," lausus Gräzin. Kenderi loominguks oli tema sõnul teatav häppening, ta tegutses samas šanris kui teater NO99.

Kenderi käitumine oli teatraalselt väga õnnestunud, ainus, mis oli halb, et vallandati tegelikud inimesed, kes õnneks saavad oma töö tagasi. "Inimeste närvidest on kahju," kahetses Gräzin Kenderi Sirbi peatoimetajaks saades toimunud nelja inimese koondamist.

Langi kõne oli tema hinnangul tekstina intellektuaalselt väga kõrgetasemeline, selle kirjanduslik ja retooriline tase ületab enamuse loomeliitudesse kuulujate tekstide oma. "Loomeliidud kaotasid väga hea ja targa partneri. Loomeliitude argumentatsioon ja retoorika oli klass madalamal," ütles Gräzin.

Mis puudutas Langi kriitikat ajakirjanduse suhtes, siis selle kommenteerimiseks nentis Gräzin, et ajakirjandus kogu maailmas kaldub tsentrist vasakule. Üks kuulus raadiokomemntaator USAs ütles talle, et kui ta on ajakirjanikuks õppima soovijatelt vestlusel küsinud, miks nad tahavad ajakirjanikuks hakata, siis talle vastatakse, et nad tahavad, et Ameerika oleks parem riik. Gräzini hinnangul oleks rohkem vaja siiski sellist ajakirjandust, mis kirjeldab maailma ega proovi seda muuta.

Tema ise ei tahtnud aga kriitikat ajakirjanduse pihta suunata. "Mida teeksid poliitikud ilma ajakirjaniketa ja ajakirjanikud ilma poliitikuteta? Oleme teineteise leib. Ega me teineteisest kuhugi ei pääse," nentis Gräzin.

Mis puudutab Langi järeltulijat kultuuriministeeriumis, siis ajakirjanduses spekuleeritud Urve Tiiduse kandidatuuris kokku veel lepitud pole, aga Tiidus on Gräzini sõnul tugev kandidaat.