"Eile läks üle piiri. Eks see piir ole igal erinev. Aga ma ka ei ole varjanud oma sügavat solvumist. Need solvumised on viimastel aegadel saanud populaarseks, eks võtsin šnitti. Andestage, kui kellegi tundeid riivasin. Eks ma seda tahtsingi, aga värske pilk ütleb, et ega nii ilus pole," kirjutas Gräzin täna oma Facebooki lehel.

Euroopa Parlamendi kohast ilma jäänud Igor Gräzin tunnistas eile Delfile, et ta ei lähe vabariigi valimiskomisjoni vastu kohtusse seoses Brüsselisse mittepääsemisega, ja natuke pärast seda avaldust kirjutas ta Facebookis, et "Paet on tavaline Tartu kaabakas". Aga just Urmas Paeti tõttu ei saanud Gräzin alustada oma Euroopa-karjääri.

Eile õhtul ca kl 23 tegi reformierakondlasest riigikogu liige Gräzin Facebookis alljärgneva avalduse: "Lùhidalt. Paet on tavaline tartu kaabakas. Rœhutan, et tema läbipeksmises on filosoofiline idee, aga juriidiline probleem. Meil on hàsti ju. Raidmaa on minister, paet ilma pkrsmata eurooplane ja mina... Ma arvan, et Reformierakonna soov, et ma ruttu sureks, pole aluseta."

Autori kirjaviis on muutmata.