Raepress hoiatab, et nädalavahetusel läheb kitsaks Järvevana teel, kuna teetöödega seoses vähendatakse seal sõiduradade arvu. Nimelt jääb mõlemas sõidusuunas liiklusele avatuks ainult üks sõiduradaja seega on oodata ummikuid Järvevana tee ja Tartu mnt piirkonnas ning samuti Tammsaare tee pikenduse ja Pärnu mnt ühendusteede juures. Tallinna transpordiameti liiklusteenistus palub võimalusel valida võimalikult sobiv marsruut või kasutada Tallinna ringteed.

Möödunud nädalal oli väga suur ummik Ülemistel ning kuna suveks suletakse veel kaks kesklinna tänavat, siis tuleb paratamatult arvestada, et teistel teedel võib rohkem autosid olla. Filtri tee sõjaväekalmistust Toonela teeni suletakse esmaspäeva hommikul. Seoses sellega saab Filtri teelt autobussijaama sõita Veerenni tänava kaudu.

Homsest, 15. juunist kuni 15. augustini suletakse seoses soojatrassi ehitustöödega Gonsiori tänav Kivisilla ja Kreutzwaldi vahelisel lõigul. Liiklus suunatakse ümber lähipiirkonna tänavate kaudu ja J. Kunderi muudetakse kahesuunaliseks. 16. juunist kuni 19. juunini on nende töödega seoses suletud täielikult Kreutzwaldi ja Gonsiori ristmik. 10. augustist kuni 13. augustini Pronksi ja Gonsiori ristmik.

Tallinna linn palub tähelepanelikult jälgida liikluskorraldusvahendite nõudeid ja reguleerijate märguandeid. Samuti palutakse arvestada, et seoses teetöödega võib kuluda liikluses eriti tipptundidel tavalisest oluliselt rohkem aega sihtpunkti jõudmiseks. Võimaliku marsruudid on tähistatud lisatud skeemil.

Loe muudatuste kohta ka Eesti Päevalehe artiklist.

Bussiliinide 31, 53, 56, 67 ja 68 ajutine marsruudi muudatus