2016. aasta juunis toimusid jalgpalli Euroopa meistrivõistlused ning teleka ette meelitati 1,3 protsenti televaatajatest. Sel suvel toimunud jalgpalli maailmameistrivõistlused kahekordistasid selle numbri - venekeelse kanali ette seadis end kuni 2,4 protsenti televaatajatest.

Võrreldes Pervõi Baltiiski Kanaliga (PBK), mis on Baltimaade venekeelse elanikkonna seas vaieldamatult kõige populaarsem telekanal, kahvatub ETV+ reiting. ETV venekeelne harukanal ei saa vastu PBK sisule, hoolimata sellest, et telekanalil on käivitatud palju erinevaid vestlussaateid, sarju ning filme. Veel kevadel eraldati täiendavad 300 000 eurot, et ETV+ jõuaks vabalevis kõikide Eesti televaatajateni. See on lisaks telekanali aastaeelarvele, mis ulatus sellel aastal kolme miljoni euroni.

Võrreldes teiste venekeelsete kanalitega, mis Eestis laialt levinud on, on ETV+ kõige ebapopulaarsem. Selle aasta suveni jäädi alla muuhulgas Tallinna TV-le ja 3+. PBK reiting jääb selle aasta algusest alla Planeta RTR-ile, PBK järel on NTV MIR. Kolm telekanalit saavad kokku üle 13 protsendi Eesti venekeelsetest televaatajatest.

ETV+ eesmärk on pakkuda objektiivset ja mitmekesist informatsiooni Eestis ja maailmas toimuvast, ärgitada Eestis elavaid venelasi senisest enam mõtlema ja kaasa rääkima ühiskonna ees seisvate probleemide üle.