Valitsuse ja riigikantselei hoone Stenbocki maja asub aadressil Rahukohtu 3, kuid hoonet vaadata saab kaardirakenduses vaid Nunne tänavalt ehk mäenõlvalt alt üles poole piiludes. Rahukohtu tänav on miskipärast tänavavaatest välja jäetud ja sinna ei saa üldse n-ö jalutama minna.

Samuti pole Regio auto sõitma ja tänavat pildistama pääsenud Kentmanni 20 aadressile, kus asub Ameerika Ühendriikide suursaatkond. Pole sugugi ebatavaline, et saatkonnahoonet pildistanul pildid kustutada palutakse, nii pole ka imestamisväärne, et täpsemad pildid Google’isse ei jõudnud. Hetkel saab saatkonda rakenduses vaadata n-ö aia tagant, kuid kuigi lähedalt sellega tutvuda ei saa.

Riigikogu hoone aadressiga Lossi plats 1a Toompeal on kenasti kaardil ning sissesuumitav. Nii võib näha ohtralt jalakäijaid Lossi platsil ning ehitajaid renoveerimas Toompea lossi fassaadi.

Kaitsepolitseiamet oma maja lähistel piltide tegemist piiranud ei ole ning hoonet saab ka sisse suumida. Kasu sellest samas pole, kuna hoone akendel on peegelklaasid ning neist sisse piiluda pole sugugi võimalik.

Akna taha, kuigi mitte aknast sisse, pääseb ka Pikal tänaval, kus asub Vene saatkond. Kaardirakendusel selle hoone juurde minnes võib näha lehvimas Venemaa lippu, Regio autot filmimas udutatud näoga meest ning saatkonna sisemisi vitraažaknaid, mis ilmselt sisekujunduse ilmestamiseks paigaldatud.

Kaardil on olemas ka Kadrioru loss ja presidendi kantselei hoone Weitzenbergi tänaval. Kadrioru lossi otse peale vajutades suurendada ei saa, kuid lähemalt saab maja vaadata tänavale lähemal maapinda suurendades ning siis justkui nina lossi poole üles tõstes. Silma nõnda siiski muud ei jää, kui et keegi siseneb lossi. Sama moodi on presidendi kantselei hoonega – otse maja peale vajutades seda suurendada ei saa, küll aga eemal suurendades ja siis maja peale liikudes. Aknaid on majal küll lahti, kuid sees on nõnda pime, et peale ühe võimaliku inimesekuju ülal paremal aknas muud eristada ei õnnestu. Sama palju vaeva tuleb näha, et näha kantselei ees ilmselt vahetust üle andmas olevaid sõdureid.