Praeguseks on vähemalt osade dokumentide koopiad jõudnud ka Eesti Päevalehte.

Nädal enne Galojani ametist vabastamist ehk ajal kui EEL-i nõukogule olid Galojani ostlemishood juba teada, võttis ta vastu kirja raamatupidajalt Viktoria Tšernõševalt. 21. septembri kuupäeva kandvas kirjas annab Tšernõševa Galojanile teada, et mõned nõukogu esimehe Riivo Sinijärve esitatud andmed ei olnud kooskõlas EEL-i tegevusega.

Samuti teatas Tšernõševa, et maikuus tööle asudes teatas ta toonasele juhile Ulrika Hurdale kassa puudujäägist. „Aga seda ei võetud tähelepanu alla,” kirjutas ta. Kohe samal päeval on Galojan oma allkirjaga kinnitanud, et on raamatupidaja kirjaga tutvunud.

Tähelepanuväärne on aga see, et Tšernõševa asus kevadel EEL-is tööle just Galojani kutsel. Kiri kirjutati aga alles 21. septembril ehk kaks päeva hiljem, kui EEL-i nõukogu oli Galojani juba tagasi kutsunud ning temalt allkirjaõiguse võtnud.

Kaks päeva hiljem ehk 23. septembril on Hansapangast võetud EEL-i konto väljavõte alates 2003. aasta juunist. Paljude teiste hulgal on 2006. aastal organisatsioonilt väikese toetuse saanud ka toona veel tundmatu Mark Sirõk, keda praeguseks aga teatakse ühe aprillirahutuste organiseerimises kahtlustatavana.