Liikluskorralduse muudatusega kaovad ära vasakpöörded Paldiski maantee ja Õismäe tee ristmikul K-Rauta ees. Paldiski maanteelt Õismäe teele keeravad bussid hakkavad sõitma Õismäe teele Ehitajate tee kaudu.

Täiendavad juhatavad viidad paigaldatakse Haabersti ristmiku piirkonnas sissesõitudeks kauplustesse K-Rauta ja United Motorsi autosalongi.
Kõigil liiklejail palutakse hoolikalt järgida liikluskorraldusvahendite nõudeid.

Tallinna Haabersti ringtee ehitustööd on läinud oodatust kiiremini ning tõenäoliselt valmib uus, kahetasandiline ristmik oodatust tunduvalt varem, vahendas ERR "Aktuaalset Kaamerat".

Kuna ristmik on olnud äärmiselt ülekoormatud, ehitatakse sinna 20 miljoni euro eest viadukt ja jalakäijate tunnelid.

Praeguse seisuga on ehitaja graafikust ees. Haabersti ringi tööde lõpptähtaeg on järgmise aasta septembris, kuid tegelikult saavad autod hakata kasutama seda ristmikku tunduvalt varem - juuni lõpus või juuli alguses. Pärast seda jäävad teha vaid väiksemad tööd, näiteks haljastus.

"Igal juhul peab saama liikluse avatuks enne 1. septembrit. Uue õppeaasta alguses on vanemad närvilisemad, liiklust rohkem ja siis ei tohiks siin olla enam selliseid piiranguid, mis närvilisust juurde annavad," ütles Tallinna kommunaalameti juhataja asetäitja Reio Vesiallik.