Klooster on pühadeehtes. Peakiriku juurde on rajatud sümboolne Jeesuse sünnipaik, mis meenutab Petlemmas asuvat koobast, kus Lunastaja olevat ilmavalgele tulnud, kirjutab vene Delfi.

Hommikust saadik loeti kloostri peakirikus tunnipalveid ja järgnes jumalateenistus, kus lisaks kloostrikoorile esines Tallinna laste huvikeskuse Kullo koor Vikerkaar.

Päeval esitas lastekoor nunnakloostri peakiriku võlvide all vaimulikke pühadelaule, kuid õhtul kõlavad juba lõbusamad jõuluviisid. See etteaste on koori jaoks juubelihõnguline, sest nad sõitsid jõuluks Kuremäele juba 20. korda. Koori peadirigent on Natalija Kušina ja koormeister Jelena Orlova.

Kloostrisse saabus jõule tähistama ka arvukalt palverändureid. Juba kolmapäeval jõudsid kohale moskvalased ja Venemaa põhjapealinna elanikud, lisaks neile leidsid tee kloostrisse paljud Soome ja Põhjamaade turistid, samuti huvilised mujalt Balti riikidest.

Jõulueelsed päevad mööduvad usklikele ja kloostrielanikele palvetades, et Jumal pikendaks kloostri eestseisja igumenja Varvara päevi.