“Selline pop-up klubi on kindlasti hea vaheldus inimestele, kes oma lendu ootavad ja saavad seal natukenegi liigutada: kasvõi kümme minutit kõndimist jooksulindil või mõni seeria trenažööril,” märkis My Fitness AS-i juhatuse esimees Erkki Torn.

Lennujaamades panustatakse üha rohkem meelelahutusele ja ilmselt avatakse tulevikus selliseid fitness-klubisid ka Euroopa suurlinnade lennujaamades, lisas ta.

Foto: Ardo Kaljuvee

Juba täna saavad huvilised Tallinnas lendu oodates võimelda ja erinevaid moodsaid jõusaaliseadmeid kasutada, edaspidi on klubis vahel treener, kes juhendab masinaid kasutama, näitab häid harjutusi, mida teha pikal lennureisil, ning jagab trenni- ja toitumisnõuandeid.

Lennujaama kuuendas väravas asuval treeningualal on jooksulint, ellips-trenažöör, sõudeergomeeter, jalgratas ja trepp-trenažöör, mis on kõik varustatud ekraani ja internetiühendusega.

Foto: Ardo Kaljuvee

Alal on ka neli treeningseadet, millega saab teha harjutusi jalgadele, õlgadele, rinnale ja seljale. Lisaks on funktsionaalse treeningu ala, kus saab end muuhulgas joogamatil venitada.

2008. a tegevust alustanud MyFitnessil on täna 18 klubi Eesti ja 8 klubi Lätis, millel on üle 40 000 liikme ning mis kogub aastas üle 2,5 miljoni külastuse. Järgmisel aastal plaanib MyFitness avada esimesed spordiklubid Leedus.

Foto: Ardo Kaljuvee