Koos pandi pärjad Tallinna kaitseväe kalmistul II maailmasõjas hukkunute monumendi juurde ning Vabadussõjas hukkunud õpilaste ja õpetajate auks püstitatud monumendi juurde Tallinna Reaalkooli juures. Lisaks kohtus Stepašin Aleksander Nevski katedraalis ka Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kiriku metropoliit Korneliusega ning tegi kogudusele kingitusi.

Pärgade ja kimpude panekul osalesid ka Vene Föderatsiooni suursaadik Eestis Nikolai Uspenski ja Vene suursaatkonna esindajad, Vene Kontrollikoja delegatsioon ning Riigikontrolli esindajad.

Venemaa Föderatsiooni Kontrollikoja esimees Sergei Stepašin ning temaga kaasas olevad delegatsiooni liikmed lahkuvad täna õhtul Eestist.

Sergei Stepašin on endine Venemaa peaminister, tema eelkäijaks selless ametis oli Jevgeni Primakov, ametijärglaseks aga Vladimir Putin. Stepašin on olnud ka siseminister, justiitsminister, Föderaalse Julgeolekuteenistuse (FSB) ja Föderaalse Vastuluureteenistuse juht. Sõjaliselt auastmelt on ta kindralpolkovnik.

Stepašin on ka õigusteaduste doktor, professor. Ta on väga aktiivne ka ühiskondlikus elus – paljude muude kohustuste kõrval on ta Vene Raamatuliidu president ja jalgpalliklubi Dünamo hoolekogu esimees. Ta on ka Venemaa juristide liidu kaasesimees ja Keiserliku Õigeuskliku Palestiina Ühingu esimees.