Otepää külje all asub ühe tapmises kahtlustatava, Ats Pärnaste, kolmekordne villa. Seal pidutsesidki Pärnaste ja tema kaaslane Alo Paluoja, teatas "Reporter".

Inimesi olla peole toodud lausa taksode kaupa. Õhtupoolikul läks sama seltskond Pühajärve restorani keha kinnitama, ent seal pidasid politsei kiirreageerijad nad kinni. Edasi järgnes Pärnaste villa läbiotsimine.

Pealtnägijate sõnul oli üks kinnipeetav mees hüüdnud tema kõrval seisunud naisele, et "oota mind ära, ma lähen mõneks ajaks kinni".

Ats Pärnaste villa

Möödunud nädala lõpus Tartus nimese surnuks peksmises kahtlustatavad on kriminaalse minevikuga Ats Pärnaste ja Alo Paluoja, kirjutab Eesti Päevaleht.

Pärnaste on eestlaste kuritegeliku grupeeringu väidetava juhi Assar Pauluse parem käsi Tallinnas, Paluoja kuulub Lõuna-Eesti kuritegelikku ja küllaltki mõjukasse seltskonda, mis väidetavalt samuti esmajoones just Pauluse kontrolli all on.

Paluoja on varem kriminaalkorras karistatud seitsmel korral. Viimati 2011. aastal, kui temal ja ta kaaslasel Tartu ööklubi Atlantise turvatöötajaga rusikad käiku läksid.

Ats Pärnaste on siiani kriminaalkorras karistatud viiel korral. Ta on Sauel rünnanud inimesi kurikaga ja pannud toime suurkelmuse Stockmanni kaubamajas. Mees on tegelenud ka pangapettustega ja mõne aasta taguste juveeliröövidega seoses oli ta Itaalias kohtu ees.

Päevalehele teadaolevalt oli varem kehavigastuste tekitamise eest kriminaalkorras karistatud ka tapetud 30-aastane Silver.