Umbusaldamist toetanud Madis Kübar (IRL) selgitas Savisaare umbusaldamise vajadust sellega, et riigikontrolli aruande kohaselt kulutas Tallinna linn 2013. aastal 337 000 eurot valimisreklaamina mõistetavatele teavitustele.

Tarmo Kruusimägi (IRL) küsis Kübaralt, kas see on korruptsioon, kui Tallinna linn tellib kõik teavitused 2-3 korda turuhinnast kallimalt Keskerakonna kampaaniafirmalt, kellele erakond on omakorda kõvasti võlgu. Kübar leidis, et on jah korruptsioon. Ta tuletas meelde, et pöördutud on ka prokuratuuri poole, et saada õiguslik hinnang.

Kübar pidi kõnepuldis ka nentima, et tal oli kavas kiita abilinnapea Arvo Sarapuud, kes maksis Tallinna linnale tagasi selle raha, mille kohta erakondade järelvalve komisjon (ERJK) ütles, et see on ebaseaduslik annetus. Kahjuks pidi Kübar nentima, et Tallinn on Sarapuule raha tagasi maksnud.

Savisaar lükkas oma esinemises kõik süüdistused tagasi ja kritiseeris, et hoopis kõik teised on patused. "Avaldan umbusaldust Savisaarele, järelikult elan, järelikult olen olemas," kritiseeris Savisaar talle pidevalt umbusalduse avaldamist.

Talle ei meeldinud ei riigikontrolli audit ega ERJK tegevus. "See komisjon on määratud Keskerakonna vastu võitlemiseks," kritiseeris Savisaar.