Kell 10.10 saabus Stenbocki majja peaminister Taavi Rõivas, kellel algas kohtumisi täis tööpäev. Pool tundi hiljem jõudis riigkokku Keit Pentus-Rosimannus, kelle vend Sten Pentus on ürituse peakorraldaja. Külalised jätsid uhked autod Vabaduse väljaku parklasse turistidele uudistada ning jalutasid üles riigikokku. Samal ajal kleebiti autodele peale Honour Clubi sildid. Teiste hulgas seisis ka kurikuulus Liibanoni ärimehele kuuluv Lamborghini, mis on Eestis nii mõnedki tänavavalgustid maha sõitnud.

Külalisteks olid välismaalt pärit edukad ettevõtjad, keda ühendab huvi autode vastu. Eestiga tutvusid näiteks Soome sinepibrändi Koti Sinapi omanik, Rootsi telekommunikatsiooni ettevõtte juht ja firma AdCash kaasomanik.

Esimesena peatuti riigikogus ning edasi suunduti Stenbocki majja, kus peaminister Taavi Rõivas tutvustas ettevõtluse võimalusi Eestis. Oma kõne alguses tegi Rõivas nalja selle üle, et ka tavapäevadel võiks ajakirjandus sarnast huvi Stenbockis toimuva osas üles näidata.

Ürituse 2500-eurone maksumus on tekitanud palju kõneainet, kuid Sten Pentuse sõnul on mujal maailmas toimuvad autohuviliste üritused enamasti samas hinnaklassis. Grand Turismo poolt korraldatud üritused on samuti 2000 euro ringis ning kestavad ka neli päeva. Autosõpradele leidub ka tema sõnul kallimaid sündmusi, näiteks Gumball-i poolt korraldatud 75 000-eurone ralli.

Peale peaministri kõnet viidi külalised Stenbocki majja ekskursioonile. Homme minnakse edasi Pärnusse, kus sõidetakse ringrajal ning tutvutakse Hedon spa ja uue golfirajaga.