"Eesti delegatsioon, mida juhtisin kui riigikogu IRLi ja presidendi nõukoja liikmena, kohtus Laose asevälisminister Thongphane Savanphetile ja peaministri kantselei juhile Alounkeo Kittikhouniga. Myanmari parlamendi väliskomisjoni esimehe professor Than Wini ja välisministeeriumi rahvusvaheliste organisatsioonide osakonna asejuhi Min Thein’iga. Bangladeshi Rahvavabariigis välisministri Abul Hassan Mahmood Ali’ga ja välisministeeriumi Euroopa asjade direktori Nazrul Islam’iga ning parlamendi väliskomisjoni esinaise, Bangladeshi endise välisministri Dipu Moni’ga. Viimasel visiidil Bhutani välisministri Sonam Tshongi ja väliskomisjoni esimehe Rinzin Dorjiga," kirjutas ta Facebookis.

"Kõikidel kohtumistel tutvustasin Eesti soovi saada julgeolekunõukogu liikmeks ja tõin esile seisukohti, mille eest Eesti ÜROs seisab ja mille eest sooviks julgeolekunõukogus seista."

"Jutuks tuli ka Eesti e-edulugu, juba rohkem kui aastakümme rakendunud e-valitsus ja ühiskonnas laia kasutust leidvad e-teenused. Vahetasime mõtteid ka kestliku arengu eesmärkide ja nende võimalikult tõhusa saavutamise üle, mis on tihedalt seotud ka uute tehnoloogiate kasutuselevõtuga nii riigivalitsemise kui ühiskonna igapäeva elu tasandil. Eesti tutvustas oma e-lahendusi ja koostööd, mida selles vallas üleilmselt juba tehakse," kirjutas Nutt.