Nimelt oli bussiooteala augustikuust alates remondis, seega oli peatust natuke nihutatud ja bussi peale pääsemise hõlbustamiseks ehitatud puitmaterjalist platvorm. Nagu fotolt näha, on platvorm lagunenud nii, et bussi sisenemist mitte ei hõlbusta, vaid muudab selle lausa ohtlikuks, sest lagunevast saepuruplaadist võib kiirustades lihtsalt jalg läbi vajuda:

Lisaks polnud bussi peatuskoht kindlalt määratletud ja nii tuli liikumisraskusega bussiootajal esmalt pingutusega ronida ebakindlale platvormile, siis aga sõitis ühissõiduk hoopis platvormist edasi ja sama inimene pidi sõidukile järele ruttama.

Delfi palus esmaspäeval olukorrale Tallinna kommunaalameti selgitust. Vastus saabus teisipäeval, kommunaalameti juhataja asetäitja Reio Vesiallik ütles, et ameti tellimusel kõnealust ühistranspordipeatust rekonstrueeritakse.

"Edastatud fotol kajastatud ajutine platvorm on töövõtja poolt rajatud ühistransporti sisenemise-väljumise hõlbustamiseks. Kahetsusväärselt on töövõtja rajatud ajutist platvormi liiklejate poolt kahjustatud," teatas Vesiallik.

Ta lisas, et töövõtja eemaldas esmaspäeva õhtul kahjustatud ajutise platvormi ning avas liiklusele rekonstrueeritud peatuseala.