Lasnamäe linnaosavalitsuses kogunesid täna Tallinna linnaosade vanemad, et arutada Keskerakonnas lahvatanud sisetüli ning selle mõju Tallinna linna tegemistele.

Kohapeale saabunud Edgar Savisaart tuli teiste seas tervitama Olga Ivanova, Savisaar ise oli kidakeelne ega soovinud Delfile öelda, mis sõnumiga ta linnaametnike juurde läheb. Küll aga lubas ta, et selgus saabub hiljem.

Keskerakonna esimees kommenteeris siiski Mailis Repsi arvamust, et poliitiliselt on ta mittekeegi. "Mailis Reps on varem ka mööda pannud," ütles Savisaar enesekindlalt.

Linnaosavalitsuse hoonest väljuti tund aega hiljem. Tundus, et vähemalt Savisaare toetajate leer oli märkimisväärselt tõsisemaks muutunud. Savisaar ise oli aga veelgi kidakeelsem ning pahuram kui enne koosolekut. Nimelt räägiti koosolekul ka Keskerakonna erakorralisest kongressist. Põhja-Tallinna linnaosavanem Raimond Kaljulaidi sõnul teatas Savisaar, et kavatseb kandideerida erakonna kongressil Keskerakonna esimeheks. Kaljulaid soovitas tal seda mitte teha ning kinnitas, et tema Savisaare kandidatuuri ei toetaks.

"Mõtlen tõsiselt," ütles Savisaar Kaljulaidi soovituse kohta. "Kongress ei ole veel väga lähedal," sõnas ta. "Ja ei ole veel kokku kutsutud," lisas tema saatja Olga Ivanova.

Kui tõsiselt Savisaar sellele mõtleb ning millal ta otsus sünnib, seda Savisaar Delfile ei kommenteeri.

Küsimusele, kas Savisaar on pettunud, vastas ta järgmist: "Ei, vastupidi, ma olen väga õnnelik. Miks ma pettunud peaks olema?", ja läks autosse.

Koosolekule tulnud teised keskerakondlased näisid olevat teadmatuses ega osanud ka öelda, kui kaua koosolek kesta võiks. Kohal on Mihhail Kõlvart, Alar Nääme, Raimond Kaljulaid ning mitmed teised Tallinna linnaosade vanemad.