Suur osa publikust olid keskmisest vanemad ning rääkisid vene keelt. Väga palju oli välismaalasi, kellest paljud polnud euroopa päritolu. Lühikese etteaste tegi ka laulja Dave Benton, lisaks sai näha ka erinevate Korea truppide etteasteid ning loomulikult ka pastor Leed ennast.
Vaata ülejäänud fotosid SIIT.

Esimestest ridadest ei puudunud ka VIP-toolid, samuti olid esireas kõige rohkem vaimse ilmutuse järele janunevad inimesed.

Kusjuures mõned külastajad teatasid üllatuslikult, et olid kutse üritusele saanud Keskerakonna poliitikutelt, selgus TV3 uudistest.

Kui lavale astus doktor Jaerock Lee, Lõuna-Korea Püha Manmini kiriku vanempreestrit, hakkas kohale tulnud rahvas massiliselt saalist lahkuma, kirjutas Õhtuleht.

Kohapeal käinud Õhtulehe reporteri sõnul oli suur osa Saku suurhalli tulnud rahvast keskmisest vanemad ja vene keelt kõnelevad inimesed, kes võib olla ei teadnud, et Korea kultuuripäevade asemel hakatakse neile jumalast rääkima. Paljud neist olid ürituses pettunud ning lahkusid.

Lõuna-Korea ususekt reklaamis oma Tallinnas toimuvat üritust kultuuripäevade nime all ning rakendas reklaamivankri ette ka Tõnis Mägi, Dave Bentoni ja linnaosavalitsused, kellele väideti, et tegu on Lõuna-Korea saatkonna poolt korraldatava üritusega. Praeguseks on Tõnis Mägi loobunud eksitava reklaami tõttu üritusel osalemast, ka linnaosavalitsused on tunnistanud, et skandaal tabas neid üllatusena.

Peaesinejat, pastor Jaerock Leed peetakse Aasia ühe ekstreemsema sekti Manmin juhiks ning tema kogudus on välja heidetud Korea kristlikust nõukogust.

Jaerock Lee tegi ettekande kristluse mõjust Korea poliitika-, majanduselu-, ühiskonna- ja kultuuriarengule.