Katrin Siska sõnul oli piketil osalemise kutsele palju positiivseid vastukajasid, ent mitte kõik, kes protesti toetasid, ei julgenud ise kohale tulla. „Paljud piketi toetajad pelgasid seda avalikult näidata, kuna kartsid oma tööandjate ja tuttavate negatiivset reaktsiooni,“ tõdes Siska. „Inimesed kardavad oma arvamust avalikult välja öelda, pigem antakse rahva huvid hüljanud valitsusele hinnang riigist lahkudes.“ 

Kaitseminister Mart Laar igatahes ei kartnud hinnatõusu vastu protestida, sest Stenbocki majast väljudes võttis ta varmalt vastu talle ulatatud plakati kirjaga "Olen hinnatõusu vastu!". Arvatavasti pole vist ühtegi inimest, kes oleks hinnatõusu poolt. 


 „Ajal, mil inimeste reaalpalk jõudsalt väheneb, on viimane aeg häälekalt protesteerida jätkuva hinnatõusu vastu. Plaan ühineda Euroopa abipaketiga ning loovutada 40% riigieelarvest võlakriisis Kreeka toetamiseks, kärbib lootust olukorra leevendumiseks veelgi.“ „Oleme toidukaupade hinnatõusu poolest Euroopas esimesel kohal. Kui Euroopa Liidus oli keskmine aastane hinnatõus 3,4 protsenti, siis Eestis 10,4. Euroopas on riike, kus elanik kulutab toidule üksnes 12% sissetulekutest, meil läheb selleks pea kogu sissetulek,“ kirjeldas Siska põhjuseid, miks inimesed piketile tulid.

Keskerakonda kuuluv Katrin Siska lubas jätkata võitlust hindade stabiliseerumise ning inflatsiooni ohjeldava majanduspoliitika rakendamise nimel ja seda, et kui muutusi ei tule, siis on kindlasti oodata uusi pikette.