Facebookis levis eile kirjeldus intsidendist, mis juhtus Keila haiglas 7. veebruari õhtul. Väidetavalt oli öösel toimunud jooming ning täis peaga oli õde või mitu haigla töötajat läinud kallale palatis olnud patsientidele, tekitades vanuritele mitmetesse kohtadesse sinikaid, kirjeldab ühe peksa saanud patsiendi sugulane.

"Haigla juhtkond suhtub sellesse infosse väga tõsiselt ning alustas asjaolude väljaselgitamist," teatas Delfile sihtasutuse PJV Hooldusravi juhatuse liige Rasmus Vesiloo. "Täna (pühapäeva) õhtul kohe pärast info laekumist käis juhtkond kohal, vestles patsientidega ja suhtles omastega.
Tööl olnud õdede ja hooldajate seletuskirjad saame esmaspäeva päeva jooksul," ütles Vesiloo. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad tõenäoliselt homme.

Ta lisas, et haigla teeb omaltpoolt kõik, et jõuda selgusele, mis täpselt juhtus, ja tagada patsientide turvalisus ja heaolu.

Haigla hooldusravi juhataja Merlin Talve pidi olema sel nädalal puhkusel, ent ta katkestas selle ning oli täna haiglas kohal.

Põhja prefektuurist öeldi Delfile, et politsei pole peksmise kohta valdust saanud ning kuulis juhtunust esimest korda. Politsei hakkas sündmuse asjaolusid välja selgitama.

"Kutsume inimesi üles sellistel puhkudel kindlasti politseisse pöörduma," ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Ilmar Kahro.