Maarja-Viorika Paavel, presidendi kantselei direktori asetäitja, pöördus 2. aprillil 2008. aastal Tallinna linnavalitsuse poole: "Pöördume teie poole seoses A. Weizenbergi tänava asfaltkatte ebarahuldava seisukorraga Narva mnt ja J. Poskat tänavate vahelisel lõigul. Tänavalõigu teekate on väga auklik, ebatasane ning mitmes kohas (Narva mnt ja F. R. Faehlmannit tänavate vaheline lõik ning J. Poska ja A. Weizenbergi ristmik) jalakäijatele ja sõidukitele ohtlik ja vajab uuendamist. Samuti on vajalik märgistada teekattel ülekiiigurajad tänavallõigul jäävates trammipeatustes ning J.Poska ja A. Weizenberg ristmikul igas suunas."

Kuigi juba 2008. aastast on vargsi lubatud, et tänav, kus sõidab suur osa Tallinnat külastavatest turistidest, riigimeestest, diplomaatidest ja suurettevõtjatest, saab korda, on tänav aastatega vaid hullemaks läinud.

Tallinna Kommunaalameti juhataja asetäitja Peep Koppeli vastus ühele Weizenbergi tänava kodanikule: "Tallinna kommunaalameti tellimusel koostas Teedeprojekt OÜ A.Weizenbergi tänava (lõigus Koidula tn – Poska tn) rekonstrueerimiseks 2008. aastal tööprojekti, kuid teede kapitaalremondi ja rekonstrueerimise investeeringute eelarveliste vahendite nappuse tõttu ei ole õnnestunud rekonstrueerimistöid eelnevatel aastatel teostada. Projekt on tänaseks aegunud ning vajab uuendamist. A.Weizenbergi tänava (lõigus Koidula tn – Poska tn) rekonstrueerimisprojekti uuendamise ning ehitustööde teostamise võimalused 2014. aastal sõltuvad Tallinna linnavolikogu poolt teede investeeringutele eraldatavast eelarveliste vahendite mahust."

Vahemärkusena olgu öeldud, et 2008. aastal polnud veel kriisi ja Eesti SKP oli tipus...

Igapäevaselt Eesti külalisi sõidutav välisministeerium: "Ka meie maja inimestele on Weizenbergi tänava seisukord väliskülalisi sealkandis sõidutades piinlikkust valmistanud. Oleme sel teemal suhelnud presidendi kantseleiga, kes omakorda on korduvalt linnavalitsuse tähelepanu tee seisukorrale juhtinud."

Tänavu aprillis pöördus ka Kadrioru Selts Tallinna võimude poole: "Siinkohal toome eraldi välja A.Weizenbergi tänava väga halva olukorra. Leiame, et vähemalt sel esindustänaval peaks olema korralik teekate. Ootame informatsiooni teetööde alguse kohta."

Kui Delfi oli kogu saaga Tallinna linnavalitsusele edastanud, saabus sealt kommunaalameti ehituse ja järelvalve osakonna juhataja Reio Vesialliku vastus: "Tallinna Linnavalitsus planeerib A.Weizenbergi tänava (lõigus Narva mnt - Poska tn) rekonstrueerimistööd teostada 2014. aastal. Tööde teostamine sõltub Tallinna Linnavolikogu poolt 2014. aastal teede investeeringuteks eraldatavast eelarvelisest mahust. Vabariigi presidendi kantselei ja välisministeerium Tallinnale A.Weizenbergi tänava rekonstrueerimiseks ettepanekuid esitanud ei ole."

Siinjuures hr Vesiallik eksib, Delfi käsutuses on vähemalt kaks presidendi kantselei kirja ja linna vastust seoses Weizenbergi tänava olukorraga.