Kuna aktsiooniks polnud luba, siis lõpetas politsei protestiaktsiooni õues, nö avalikus ruumis.

"Kui soovitakse kasutada ka helitehnikat, kuid ala ei ole piiratud teistele inimestele, siis tuleb meeleavalduse jaoks eelnevalt linnavalitsusest luba küsida. Seda aga olnud protestijad teinud," öeldi Delfile Põhja politseiprefektuurist.

Olukord lahenes politsei sõnul väga viisakalt ning meeleavaldajad kolisid siseruumidesse meeleavaldust jätkama.

Vaata videod meeleavaldusest siit:

Armeenia katkestas reedel diplomaatilised suhted Ungariga, kui see oli andnud Aserbaidžaanile välja Armeenia sõduri tapja, kelle Bakuu viivitamatult vabastas.

Aserbaidžaani leitnant Ramil Safarov tappis Armeenia leitnandi Gurgen Margarjani une pealt kirve ja noaga 2004. aastal Budapesti sõjaväeakadeemias, kus mõlemad osalesid NATO rahupartnerlusprogrammi raames korraldatud inglise keele kursustel. Ungari politsei iseloomustas tollal mõrva kui iseäranis julma.

Budapesti linnakohus mõistis Safarovi 2006. aastal eluks ajaks vangi ilma õiguseta amnestiale 30 aasta jooksul. Safarovi kaitse väitis kohtus, et too oli kaotanud mitu lähedast Mägi-Karabahhi konfliktis ning et Margarjan olevat solvanud Aserbaidžaani riiki.

Ungari soostus Safarovi välja andma pärast Aserbaidžaani justiitsministeeriumi kinnitust, et mõrvar jätkab karistuse kandmist kodumaal. Aserbaidžaani president Ilham Alijev andis 35-aastasele Safarovile armu viivitamatult pärast tema kodumaale naasmist.

Vaata fotosid meeleavaldusest: