Nimelt ajastas grupp noori oma üllatustantsu ajale, kui jaama saabus rongitäis turiste, kellel endale esitatud esinemisest aimu ei olnud. Noored olid erinevates kosüümides ja muusikavalikus olid neil sees ka sellised hitid nagu "Helesinine vagun" ja "Buratino".

Flash mob on üllatuslik etendus, mille käigus astuvad selle esinejad avalikus kohas üles mõne meelelahutava numbriga ning seejärel kaovad sama kiirelt, kui ilmusidki. Esinemise publikuks olevatel inimestel ei ole selle toimumisest aimu ning nad tõmmatakse publikuks üllatuslikult. Selliste välketenduste eesmärk on tavaliselt inimeste meelt lahutada või väljendada ennast kunstiliselt.

Inglisekeelse vikipeedia andmetel viidi esimene flash mob läbi 2003. aastal New Yorgis Manhattan`i saarel ja selle organiseerijaks oli ajakirja Harper's Magazine vanemtoimetaja Bill Wasik.

Sellel aastal peaks aastavahetust Eestisse veetma saabuma ühtekokku vähemalt ligi 16 000 Vene turisti. 7000 turisti tuleb erirongidega ja bussidega saabub siia arvestuslikult umbes 9000 turisti lisaks. Kindlasti on tulijaid ka autodega, kelle paremaks piiriületuseks on mõlemal pool piiri tööl täiendavad jõud.

Eile pärastlõunal saabus näiteks Moskvast GoRaili 17-vaguniline ülipikk rong, mis tõi Eestisse aastavahetuseks ligi 700 turisti.