Kella kaheksaks õhtul oli kohal juba ligi 60 inimest, teiste seas võis näha ka IRLi esimeest Mart Laari, kes ütles Delfi reporterile, et täna õhtul Gruusia veini ei pakuta. Laari käes võis märgata hoopis kahte mojto-kokteli.

E-hääletustulemusi kommenteerides ütles Mart Laar: “Ühtepidi võib öelda, et oleme väga rahul, teistpidi, need on alles eelhääletuse tulemused. Eelhääletusel osales noorem valijaskond ja ma arvan, et tänase õhtu jooksul need tulemused võivad muutuda radikaalselt.”

Urmas Reinsalu ütles Delfile, et praegune valimistulemus on ilmselgelt optimistlik ning see kahaneb õhtu edenedes.  Ka kinnitas Reinsalu, et kui Keskerakond Tallinnas enamust ei saavuta,  siis on oodata kolmikliitu. “Selle nimel on ju tööd tehtud,” lausu  ta ning lubas, et kolmikliidus on kõik erakonnad võrdsed, kuna kõik on ühtemoodi panustanud.

Lauri Vahtre rääkis Delfile, etmeeleolu on mõõdukalt optimistlik ehk ratsionaalselt tervemõistuslik. “Ei ole põhjust hundiratast visata, ükskõik, mis tulemused ka ei tuleks.” Lauri Vahtre sõnul oli kõige rõõmustavamaks suur valimisaktiivsus. “Kui kodanik on aktiivne, siis saame alati hakkama.”

Ka Jaak Aaviksood rõõmustas eelkõige suur valimisaktiivsus ning arvas, et esimesi järeldusi saab teha alles siis, kui 80 protsenti häältest on loetud. Tartlasena läheb talle korda see, et sealgi tuleks värsket õhku ja uusi võimalusi. Tema sõnul näitavad valimisliitude edu, et kodanikuühiskond Eestis toimib.