Eduskuntas kohtus Ilves peaminister Jyrki Kataineniga ning väliskaubandusminister Alexander Stubbiga.

Soomes kolmepäevasel riigivisiidil viibiv president Toomas Hendrik Ilves kohtus eile hommikul Soome president Sauli Niinistöga riigikantselei residentsis. Koos abikaasa Evelin Ilvese ja äridelegatsiooniga Soomes visiidil viibiva Ilvese võttis Niinistö vastu koos abikaasa Jenni Haukioga.

Esimese päeva lõpetas Maapäeva majas riigiõhtusöök, kuhu olid teiste seas kutsutud ka Soome eelmine riigipea Tarja Halonen ja kirjanik Sofi Oksanen.

Presidendiga on kaasas ligi 40-liikmeline äridelegatisoon ning riigiviisidi programmis on ka Soome ja Eesti majandussuhteid käsitlev seminar Helsingi linnavalitsuses, samuti Vuosaari sadama ja Rovio külastused. Programmis on ka väljasõit Suomenlinna. Eesti riigipea esineb ka avaliku loenguga Soome Rahvusooperis "Põhja-Euroopa pärast Helsingi lõpp-pakti hävitamist Ukrainas", kus kuulajaiks on Soome kõrgemate riigikaitsekursuste vilistlased.

President Ilves tegi eelmise riigivisiidi Soome 2007. aastal. President Niinistö oli ametlikul visiidil Eestis 2012. aasta kevadel.