Sõnajalad seisid koos teiste Saaremaale sõitjatega praamijärjekorras, ent teistest autojuhtidest eristas neid see, et kärus polnud kaater või küttepuud, vaid uhiuus läikiv neljakohaline kopter.

Sõnajalgadel oli seni pisem, kahekohaline Ameerika päritolu helikopter, mis vajas väljavahetamist. "Tunneme end nüüd juba kindlamalt ja julgeme lennata ka suurema kopteriga, kuhu mahub rohkem kui kaks hinge pardale," on Andres Sõnajalg öelnud Meie Maale, lisades, et kevad on nii sõiduautode kui lennumasinate ostuks kõige parem aeg.

Kahekohalise Ameerika päritolu helikopteri soetasid vennad Sõnajalad läinud aasta suvel, mil läbisid ka praktilise lennukoolituse.

Varem on Andres Sõnajalg Meie Maale avaldanud, et helikopter on perele hädavajalik tarbeese tuulepargiga tegelemisel, samuti võrdles ta sõidukit ekskavaatori, mitte lõbusõiduvahendiga.

Varem ümberkaudse rahvaga kopteriplatsi pärast pahuksis olnud Sõnajalad sai lõpuks Salme vallavalitsuselt Imara külas asuvale helikopteriplatsile kasutusloa.

Enne valla otsust kooskõlastasid helikopteriplatsi rajamise maa-amet, keskkonnaamet ja lennuamet. Kopteriplatsi võib kasutada ka päästeoperatsioonideks.