Alguses, kui autorivi jäi toppama, muutusid mõned juhid närviliseks ja lasti ka signaali. Mõned kannatamatud sõitsid ka piirdepostide vahelt läbi ja üritasid rivist mööduda, rääkis reporter.

Kaubamaja-poolses otsas tekkis ka liiklusummik, sest bussidele ja autodele jäi ainult üks rada. Bussid ei saanud enne edasi liikuda, kui reisijad peale võeti ja ülejäänud autod pidid nende järgi rivis ootama.

Kuna Gonsiori tänaval hakatakse Kivisilla ja Kreutzwaldi tänava vahel soojatorustikku rekonstrueerima, siis suletakse sel lõigul ülehomsest liiklus ja suletuks jääb tänavalõik 15. augustini. Gonsiori ja Kreutzwaldi ristmik on suletud laupäevast teisipäevani.

Tavaliiklus suunatakse Raepressi teatel ümber lähipiirkonna tänavate kaudu. Nii saab sõita näiteks mööda Laagna teed ja Tartu maanteed, Narva maanteed ja Pronksi tänavat, kuna risti üle Gonsiori tänava peaks sõitmine igati võimalik olema. Gonsiori tänavgi pole suletud täies ulatuses.

J. Kunderi muudetakse soojatorustiku remondi ajaks kahesuunaliseks. Lisaks tasub kõigil autojuhtidel arvestada, et seoses remonditöödega suletakse laupäevast teisipäevani, 16. juunist kuni 19. juunini täielikult liikluseks Kreutzwaldi ja Gonsiori ristmik. 10. augustist kuni 13. augustini suletakse täielikult liiklus Pronksi ja Gonsiori ristmikul.

Autojuhtidel palutakse jälgida tähelepanelikult liikluskorraldusvahendite nõudeid ja reguleerijate märguandeid. Samuti palutakse arvestada, et seoses teetöödega võib kuluda liikluses eriti tipptundidel tavalisest oluliselt rohkem aega sihtpunkti jõudmiseks.