Delfi fotograaf käis olukorda vaatamas ning ütles, et tänava sulgemine tekitab vaikselt ummikuid. Nende ärahoidmiseks on väljas Ühisteenuse reguleerijad. "Üldiselt liiklus küll sujub, aga on ka neid, kes peatuvad sebradel, ei lase läbi trammi ja ei allu reguleerijale," märkis fotograaf.

Gonsiori tänaval Kaubamaja juures töötav reguleerija ütles, et seni on olnud rahulik ning ummikuid pole. Stockmanni ees avaneb aga sootuks teine pilt, kuna liiklus on seal säärane, et plekimõlkimised on kerged ja tõenäolised tulema.

"Täna hommikulgi oli seal kolme autoga kõks, kus punane buss põrutas tagant sisse Peugeot'le ja see omakorda lendas sisse tema ees peatunud masinale," kirjeldas fotograaf, kelle sõnul jäi liiklus seepeale seisma ning reguleerijad suunasid autod mujale.

Seoses sel Gonsiori tänava lõigul toimuvate soojatorustiku rekonstrueerimistöödega sõidavad bussiliinid nr 31, 53, 56, 67 ja 68 ümbersõidumarsruutidel ja tavaliiklus on kuni 15. augustini suunatud ümberkaudsetele tänavatele.

J. Kunderi tänav on soojatorustiku remondi ajal kahesuunaline. Kuni homseni on liikluseks täielikult suletud Kreutzwaldi ja Gonsiori ristmik.

Autojuhtidel palutakse jälgida tähelepanelikult liikluskorraldusvahendite nõudeid ja reguleerijate märguandeid. Samuti palutakse arvestada, et seoses teetöödega kulub tavalisest oluliselt rohkem aega sihtpunkti jõudmiseks.


Allikas: Raepress