Volikirja üleandmisele järgnenud vestluse käigus tundis Margrethe II huvi Eesti käekäigu vastu ja meenutas hea sõnaga oma kahte külaskäiku Eestisse. Kuninganna tunnustas Eesti edusamme ja kiiret arengut ning rõhutas vajadust jätkata traditsioonilist ja tihedat koostööd Taani ja Eesti vahel. Inimeste vahelised suhted on aastatega kujunenud väga mitmekülgseks ning laiahaardeliseks ja lisaks on Taani koduks suurele hulgale eestlastele, vahendas välisministeeriumi pressitalitus.

Suursaadik Volmer märkis, et juba 2019. aastal saame tähistada 800 aasta möödumist esimestest ajalukku jäänud kokkupuudetest eestlaste ja taanlaste vahel, mille käigus sai Taani legendi kohaselt oma tänini kasutusel oleva Dannebrogi lipu.

Märt Volmer sündis 1966. aastal Tallinnas. Ta lõpetas Tallinna Mustamäe Gümnaasiumi, Tallinna Ülikooli ja Eesti Diplomaatide Kooli. Rahvusvahelise ärijuhtimise magistrikraadi omandas Volmer EBSis. Alates 1993. aastast on Märt Volmer Eesti välisteenistuses, ta on töötanud erinevatel ametikohtadel välisministeeriumis ja Eesti välisesindustes Taanis, Venemaal, Austrias ja Türgis. Enne tööleasumist Taanis oli Märt Volmer aastatel 2011 kuni 2015 peaministri välisnõunik. Ta on abielus, peres on kaks last.