Tallinnas Tuukri tänaval näiteks tuli eile autosid köie otsas vee seest välja sikutada. Vaata Delfi lugeja pildigaleriid!

Ühe Delfi lugeja teatel sõitsid osad autod ka vee alla mattunud parkla ääriskividele otsa. “Viimaste aastate jooksul pole varem olnud nendel kahel tänaval nii suurt uputust. Autoteel oli vesi täiskasvanule põlvini, kõnniteedel või hoovi sissesõidu teedel oli vesi umbes pahkluuni või kõrgemale. Inimesed käisid kummikutes või jalanõud käes mööda tänavaid. Ka rattureid oli vahel näha. Tuukri ja Uus-Sadama tänavate nurga lähedal oli kaks autot välja surnud ja Uus-Sadama tänaval oli umbes neli autot välja surnud,” kirjutas Delfi lugeja.

Veel pilte Uus-Sadama tänavast.
Samuti muutusid Rocca al Mare ja lauluväljaku parklad tõelisteks tiikideks. Inimesed, kes olid hoolimata pidevast vihmasajust tulnud lauluväljakule kuulama Rein Rannapi ja Kosmikute etteastet, ei saanud aga pärast kontserti kuiva jalaga autosse. Lauluväljaku parklas võisid ka madalamate autode salongid märjaks saada, veetase oli päris kõrge. Samuti ei suutnud Rocca al Mare kaubanduskeskuse parkla suurt kogust vihmavett eemale juhtida ning täitus veega.

Tammsaare tee ja Sõpruse puiestee ristmik oli aga täielikult üle ujutatud. Mustika keskusse pääsemiseks pidi tegema ümbersõidu Vilde tee ja Mustamäe tee kaudu. Kaevukaaned olid suure vee tõttu minema uhutud ja suured augud laiutasid keset teed, kirjeldas Delfi lugeja. Kristiine keskuse lähedal viadukti all oli vähemalt kaks autot muutunud liikumiskõlmbmatuks, sest vesi ulatus poole ukseni, lisas sama lugeja.

Ka Järvevana oli eile kella 21.40 ajal paduvihma tõttu nähtavus vaid paar meetrit ning autode rivi venis pikale. Vett voolas ojadena ning sõitmine oli üliraske.